Efsaneden Haber Var! Michael Schumacher Kızı Gina'nın Düğününe Katıldı

7 Dünya şampiyonluğu ve sürüş tarzıyla motor sporlarıyla alakasız insanların bile ismini bildiği Michael Schumacher 2013 yılında kayak yaparken feci bir kaza geçirmiş ve o günden beri görüntüsü basına yansımamıştı. Efsane pilot kızının düğün törenine katıldı.

Benetton'la tanınan ve Ferrari ile zirveye çıkan efsane pilot 2013 yılında Fransız Alpleri'nde kayak yaparken ciddi bir kaza geçirmiş ve ailesi Schumi'nin sağlık durumu hakkında yıllarca sessizliğini korumuştu.

Ailesi bu kazadan beri basına herhangi bir görüntü vermezken ünlü pilota dair iddialar Alman basınında yer aldı.

Geçtiğimiz günlerde efsane pilotun kızı Gina-Maria dünya evine girdi. Düğün Schumacher ailesinin Mallorca'daki villasında yapıldı Alman magazin basınına göre Michael da davetliler arasındaydı.

Metro'nun haberine göre Schumi düğün sebebiyle ilk kez davetlilerin karşısına çıktı. Davetlilerin fotoğraf makineleri ve cep telefonları toplandı.

Gelen haberlere göre Schumacher ilk kez çekirdek aile üyeleri dışında başka insanlarla karşılaşmış. Konuşma yeteneğini kaybeden efsane fiziksel olarak da çok değişmiş.

2017 yılında taşındıkları villa aynı zamanda hastane işlevi de görüyor ve Alman pilotun burada daha mutlu olduğu belirtiliyor.

Michael Schumacher'in kendisi gibi f1 pilotu olan oğlu Mick'in Laila Hasanoviç'le evleneceği düğüne katılacağı da söylentiler arasında.

Real Madrid Taraftarı İsyanda: Ancelotti Arda Güler'i Neden Oynatmıyor?
Nuri Şahin'in Başarısının Sergen Yalçın Tarafından Sorgulanması Futbolseverleri Kızdırdı!
Barış Alper Sahada Kramponları Denemişti: Dünyaca Ünlü Markanın Reklam Yüzü Olacak

Popüler İçerikler

Bazı Okul Müdürleri Devlet Okullarını Ticarethaneye Çevirdi: Dışardan Ekip Getirip Kulüp Açıyorlar!
Apple'a Soğuk Duş: iPhone 16 Satışlarında Beklenmeyen Tablo!
Celal Şengör ve İlber Ortaylı'dan Bakan Yusuf Tekin'e Sert Sözler: "Anlatamıyoruz Bu Herife"