Efsane Sona Eriyor! Caner Cindoruk Kaosun Harman Olduğu Sadakatsiz’in Final Tarihini Açıkladı

Yapımcı Fatih Aksoy’un annesinin cenazesinde muhabirlerin sorularını yanıtlayan Caner Cindoruk, Cansu Dere'yle başrolü paylaştığı efsane dizi Sadakatsiz'in final tarihini açıkladı.

İngiliz yapımı Doctor Foster dizisinden uyarlanan ve başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk’a Melis Sezen’in eşlik ettiği Sadakatsiz, 2020 yılında yayınlanan ilk bölümünün ardından büyük bir başarı elde etmişti. Dikiş tutturan az sayıdaki projelerden biriydi.

Başarılı bir doktor olan Asya'nın harika bir eş ve örnek baba olduğunu zannettiği eşi Volkan'ın ihanetini ve Asya'nın 6. bölümdeki son kozunu hepimiz heyecanla izlemiştik. İlk dönemlerinde reytinglerde üst sıralardaydı.

Fakat hikayenin uzaması ve senaryonun da tıkanması izleyicinin heyecanını köreltti. Dizi, reytinglerde çok fazla düşüş yaşamadı fakat senaryonun sonuna gelindiği için final çanları çalmaya başlamıştı. Bu nedenle de bazı karakterler diziye veda etmişti.

Yeni sezonla birlikte senaristler hikayeyi hareketlendirmek için ellerinden geleni yapsa da ne yazık ki istedikleri olmadı.

Dizinin başrol oyuncusu Caner Cindoruk, Med Yapım’ın sahibi yapımcı Fatih Aksoy’un annesinin cenaze töreninde diziyle ilgili önemli bir açıklama yaptı.

Cindoruk Magazinburada.net'e yaptığı açıklamada “Son düzlüğe girdik. Bu sezon bitireceğiz. Son 10 bölümümüz kaldı.” dedi. Böylece Sadakatsiz'in 60.bölümde final yapacağı belli oldu.

Röportajın tamamını buradan izleyebilirsiniz;

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Gönül Dağı'nda Gözleri Açıldıktan Sonra Nişanlısı Rıfat'ı Beğenmeyen Meryem 'Nankör' İlan Edildi
Yasemin Özilhan'ın Yabancı Bir Kadın Yazarın Videosunu Kıyafetinden Dekoruna Kadar Kopyaladığı İddia Edildi
Demet Özdemir 30 Oldu, Nihal Candan Soyundu! Bugün Ünlülerin Dikkat Çeken Instagram Paylaşımları (27 Şubat)

Popüler İçerikler

Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
YORUMLAR

TV'de uzun yıllar sonra izlediğim ilk diziydi.. Neden Tv dizisi izlemediğimi tekrar hatırlattı saolsun. Güçlü kadın karakter diye başlayıp hayatındaki erkeklerin psikolojik şiddetine boyun eğen kariyerli ezik Asya karakteri.. Hayatındaki kadınları sürekli aldatan affedilen yaptıkları görmezden gelinen Volkan.. İyi başlayan bir dizi daha uzmanlığı olmadan fikri olan kanal yöneticileri tarafından bok edildi sanırım. Bu gibi aptallıkları yüzünden TV ölmeye mahkum. Ek olarak bir de TV'de kaçırırsanız Kanal D sitesinden izlemek tam bir işkence oluyor. Adamlar 2022 yılında video yayınlama işini çözememişler ya. Rezalet. Korsan siteleri anında engellemeyi biliyorlar ama kendi sitelerinde adam gibi yayın yapmayı beceremiyorlar. Avukatlara verecekleri paranın çeyreğine teknoloji yatırımı yapmayı becerebilseler keşke

28.02.2022

Darısı Yasak Elma dizisinin başına ama o bir sezon daha uzadı

01.03.2022

cenazede bunu sormak nedir ya...hadi mallar sordu caner cindoruk burası yeri değil demesi gerekirdi ayıp be... zaten fazla bile uzadı orjinali 10 bölüm mü neydi zaten... onla bunla uzata uzata tıkadılar senaryoyu uzatamazlar tüm klişeleri yaptılar.. türk izleyicisi de yemiyor teyzeler bile izlemiyor 🤣 anam bile survivor izliyor artık

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ