Efsane Seri Katil Tekrar Aramızda: Michael C. Hall'lu Dexter, Yedi Yıllık Ayrılığın Ardından Yeni Sezonuyla Geri Dönüyor!

Bu haber 2020'ye dair aldığımız en güzel haber olabilir!

2006-2013 yılları arasında ekrana gelen ve başrolünde Michael C. Hall’un yer aldığı efsane dizi Dexter, yedi yıllık bir aranın ardından ekranlara geri dönüyor.

Hall’un yeniden Dexter Morgan olarak karşımıza çıkacağı yeni sezonu önümüzdeki yılın sonbaharında izleyebileceğiz.

İzleyicinin gözbebeği dizilerden olan Dexter’ı iyi giden bir sezon ve istisnasız herkesi hayal kırıklığı yaşatan bir finalle noktalamıştık...

O dönem final bölümüyle pek çok olumsuz eleştiriye maruz kalan Dexter için şu an yeni bir şans doğdu. Kardeşi Debra’nın ölümünden sonra ortadan kaybolup herkesi öldüğüne inandıran Dexter’ı en son bir oduncu olarak bırakmıştık hatırlarsanız. 

Ucu açık bir final sahnesiyle sonlanan dizinin bu şekilde bitmesinin ardındaki sebep ise izleyiciler tarafından yapımcıların sonraki yıllarda diziyi devam ettirmek için yaptığı bir hamle olarak gösterilmişti. Tabii, o cepheden bunun doğruluğuna dair bir bilgi gelmedi ama yaşanan bu son gelişmeye bakılırsa yorumların haklılık payı varmış.

The Hollywood Reporter’a göre dizinin yeni sezonu için Michael C. Hall’un yanı sıra ilk dört sezonun yaratıcısı Clyde Phillips de tekrar ekipteki yerini alıyor.

Bu ikili aynı zamanda dizinin yürütücü yapımcılığını da üstlenecek.

Showtime kanalında 10 bölümlük bir sezonla ekrana gelecek olan dizinin yeni sezonu, önümüzdeki sonbahar döneminde yayımlanacak. Çekimlerin ise 2021’in ilk aylarında başlaması bekleniyor.

Dexter Morgan'ın ekranlara geri dönüşü, dizinin Twitter hesabından da böyle duyuruldu👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Dizinin yeni sezonunun kadrosunda henüz Dexter Morgan haricinde hangi karakterlerin yer alacağı bir netlik kazanmadı.

Gönül ister ki as kadrodaki herkesi yeniden görme imkanı bulalım, artık hayal mayal bir şekilde önümüze çıkarabilirler diye ümit ettiğimiz Debra da dahil! Bakalım, yeni sezona hangi isimler dahil olacak? Hep birlikte bekleyip göreceğiz.

Dexter'ın yeni sezon haberi sosyal medyada da büyük bir ilgi gördü. Eee koskoca bir neslin ekran başına üşüşmesinin müsebbibi Dexter geri dönüyor, daha ne olsun!

twitter.com
twitter.com
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
twitter.com
twitter.com
twitter.com

Hayal kırıklığı yaşatan finali telafi etme şansı doğmuşken bu şansı değerlendirebilecekler mi, inanın biz de büyük merak içindeyiz.

Ama umudumuz kesinlikle o yönde...

Yeni gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz, takipte kalın!

Popüler İçerikler

50 Yılda İlk Kez Görüntülendi! ÖSYM'nin Çöp Bile Çıkmayan Dünyadan İzole Sınav Merkezi'nde Neler Oluyor?
Mustafa Keser Genç Şarkıcılara Öfke Kusup "Benden Çok Kazanıyorlar" Diye İsyan Etti
Futbol Yatırımlarına Devam Ediyor: Hull City'nin Sahibi Acun Ilıcalı Yeni Bir Kulüp Satın Alıyor
YORUMLAR
15.10.2020

2020 de o kadar felaketlerden sonra iyi haberler geliyor bari.

15.10.2020

dexter bir sosyopat. ve yaşadığı travmadan dolayı kendisi ve abisi sosyopat olmuşlar. psikopat ve sosyopatın da sizin de bildiğiniz gibi en önemli farkları da biri doğuştan öbürü ise travmadan dolayı oluşmasıdır. sizin için bir ruh hastası seri katilin kafasında ne geçiyor da bunları yapabiliyor bir merak konusu olmayabilir ama bir çoğumuzun merak konusudur. bir hayvansever olarak ben de hayvanlara şiddet göstermeye tamamen karşıyım ve şiddetle kınıyorum. ama asıl bir insan nasıl olur da böyle bir canavara dönüşür diye merak ediyorum. işte fark burda arkadaş

Pasif Kullanıcı
16.10.2020

İnsan canavara dönüşmez. Aslında hep canavardır. Sadece bunu bi şekilde baskılar. Bi canavar olduğunu unutur. Herangi bi olay, bi travma sadece insana içindeki canavarı hatırlatır ve onun dışarıya çıkmasına yardım eder.

15.10.2020

güzel oldu çokta iyi oldu

TÜM YORUMLARI OKU (14)