Efsane Oyun Steam'e Geri Dönü: Max Payne 2 Şaka Gibi Fiyatıyla Yeniden Satışta

Oyun dünyasında çığır açan serilerden olan Max Payne efsanesinin hikayesi ile oyunu bitirdikten sonra hayatı sorgulatan halkası Max Payne 2 uzun bir süredir kayıplardaydı. Yana yakıla geri dönmesini beklediğimiz oyun Steam'e tekrar eklendi, üstelik bir ekmek dahi alamayacağımız bir fiyatla!

Oyun dünyasını sallayan ilk oyundan 2 yıl sonra, 2003 yılında çıkış yapan Max Payne 2 yalnızca o dönem değil, şimdi bile pek çok hayranı olan bir yapım.

Ancak Max Payne 2 birkaç yıldır Steam'de satışta değildi.

Serinin diğer oyunları ulaşılabilir durumdayken Max Payne 2: The Fall of Max Payne satın alınamıyor, ancak oyunu daha öncesinde kütüphanesine eklemiş olan oyuncular Max Payne 2'yi oynayabiliyorlardı.

Max Payne 2 süpriz bir biçimde Steam'e geri döndü!

Remedy Entertainment'ın ellerinden çıkan ve yayıncılığını Rockstar Games'in üstlendiği Max Payne 2: The Fall of Max Payne Steam üzerinde tekrar satışa sunuldu. Çıkışının üzerinden 20 yıl geçmesine rağmen bugün dahi oynanışındaki keyiften bir şey kaybetmemiş olan oyunu hala denemediyseniz böylesi bir klasiği hemen kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Oyunun Steam'e geri dönmesinin şerefine müthiş bir indirim de var.

18 TL fiyat etiketiyle dahi harika bir fırsat sunan Max Payne 2, Steam'e geri dönmesinin şerefine yüzde 65 indirimde. Oyuna 10 Ağustos tarihine kadar 6,30 TL'ye sahip olabileceğinizi de hatırlatmadan geçmeyelim.

İlginizi Çekebilir

Steam'de Haftanın En Çok Satanları: Hani Battle Royale Bitmişti?
Gariplikleriyle "Tövbe Estağfurullah" Dedirten Bi' Enteresan Oyun Dövmeleri
EA Sports FC 24'ün Kariyer Modu Tanıtıldı: Ballon d'Or Kazanılabilecek

Popüler İçerikler

MasterChef'te Mide Bulandıran Olay: Yemeğin İçinde Kımıldayan Şey Kurt mu?
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Narin Güran Cinayetinde Yeni İddialar Yeni Detaylar: 'Eczaneden Ertesi Gün Hapı Aldılar' İddiası!