Efsane Geri Dönüyor! The Last of Us Part 2'nin Çıkış Tarihi Perulu Dağıtımcı Şirket Tarafından Sızdırıldı

The Last of Us tek kelimeyle muazzam bir oyundu, üzerinden 6 yıl geçmesine rağmen oynanış, grafikler ve senaryo anlamında onunla kıyaslanacak pek oyun göremedik. Durum böyle olunca oyunun hayranları 2. oyunu çılgınca beklemeye başladı. Son gelişmelere göre Perulu oyun dağıtımcısı bir şirket yanlışlıkla oyunun çıkış tarihini açıkladı! Peki The Last of Us Part 2 ne zaman çıkacak, oyunla ilgili tüm gelişmeler, dedikodular, bilmeniz gerekenler!

The Last of Us çıktığı 2013 yılından bugüne oyun dünyasında devasa etkiler yarattı, gelmiş geçmiş en iyi oyunların arasında yerini aldı. İkinci oyun yoldayken herkes gözlerini yapımcı şirket Naughty Dog'un üzerine dikti.

Bu yıl oyun fuarı E3'e katılması ve The Last of Us 2'yi tanıtması beklenen Sony, şok bir kararla fuara katılmayacağını duyurmuştu. Bu nedenle The Last of Us 2'nin çıkış tarihi gizemli kalmayı sürdürdü.

Yıllar içinde oyunun çıkış tarihi hakkında pek çok dedikodu çıktı, ancak Sony beklentileri hep boşa çıkardı. Ne var ki, oyunun 2019 yılında oyunseverlerle buluşacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Bu hasret artık yeter, oyunun tutkunları artık gün sayıyor. Sony'den kesin bir açıklama gelmese de bu sefer doğruluğundan hemen hemen herkesin emin olduğu bir söylenti ortaya çıktı.

Oyun Ekim 2019'da karşımızda olacak. Bu söylenti, Perulu oyun dağıtım şirketi LAWGAMERS'ın, oyunun satışı için yaptığı pencerenin yanlışlıkla paylaşılmasıyla ortaya çıktı.

Bu yanlışlık sayesinde The Last of Us Part 2'nin bir aksilik olmazsa Ekim ayında bizlerle olacağını öğrendik.

Konuyu Twitter'da Game Signal gündeme getirdi.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Böylelikle oyunun PlayStation 5'e çıkacağı söylentileri de boşa çıkmış oldu.

Oyunun tanıtım ve oynanış videosundan hareket eden eleştirmenler PlayStation 4'ün bu oyunu kaldıracak kapasitede olmadığını, bu sebeple daha gelişmiş bir teknolojiye sahip olacak olan PlayStation 5'e geleceğini, Sony ve Naughty Dog'un bizi kandırdığını dile getiriyordu. Ancak bu söylentiler böylelikle yalanlanmış oldu.

The Last of Us 2'de bizi neler bekliyor? Ellie'nin hikayesi nasıl şekillenecek? Joel'i görecek miyiz?

Oyunun ilk fragmanında Ellie'nin büyüdüğünü ve 'vahşileştiğini' görmüştük, ayrıca 'Joel öldü' söylentileri fragmanda görülmesi üzerine son bulmuştu. İkinci oyunda Ellie'yi, Fireflies grubundan intikam almaya çalışırken göreceğiz. Ancak senaryonun ne yönde şekilleneceği bir sır gibi saklı tutuluyor.

Oyunun E3 2018'de gösterilen ilk oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz!

Oyunseverler Buraya! İşte 2019'da Çıkacak En Bomba Oyunlar
PUBG, Fortnite ve Daha Fazlası! 2018 Yılında Kazandırdıkları Paralarla Ağzınızı Bir Karış Açık Bırakacak Oyunlar

Popüler İçerikler

Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Rusya 'Harry Potter Kalesi'ni Vurdu: Çok Sayıda Ölü ve Yaralı Var
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı