Efsane Devam Ediyor: Yeni 'The Office' Dizisinin Adı Belli Oldu!

'The Office' dizisinden uyarlanan yeni bir dizi çekiliyor. Eski oyuncuların kadroda olmadığı dizi yepyeni karakterlerle yeni bir hikayeyi ekranlara taşıyor. Merakla beklenen dizinin adı ise belli oldu. Detaylar içerikte!

Ricky Gervais ve Stephen Merchant tarafından BBC için geliştirilen 'The Office' dizisi ABD'ye de uyarlanmış ve tüm zamanların en sevilen sitcomları arasına adını yazdırmıştı.

Dizinin final bölümünün yayınlanmasının üzerinden 10 sene geçti ancak 'The Office' popülerliğini korumaya ve yeni hayranlar kazanmaya devam etti. Tabii bu durum 'The Office'in devam edip etmeyeceğini sürekli gündeme getirdi.

Hatta yakın zamanda 'The Office'in yeni versiyonunu çıkacağını da duymuştuk. Ve yeni dizide eski oyuncuların olmayacağını, Domhnall Gleeson ve Sabrina Impacciatore'un başrolde olacağını öğrenmiştik.

Şimdi de yeni dizinin adı nihayet açıklandı. Daha önce "Daniels&Koman İsimsiz Projesi" olarak anılan uyarlama 'The Paper' adını aldı. Peacock'tan tam sezon onayı alan dizinin çekimlerine temmuz ayında başlanacak.

'The Office' bir kağıt şirketi olan Dunder Mifflin'in Scranton şubesinde yaşananları bir belgesel ekibinin çekimleriyle anlatırken 'The Paper' ise bu belgesel ekibinin ölmekte olan tarihi bir orta Batı gazetesini keşfederek gazete sahibinin, gönüllü muhabirlerle gazeteyi canlandırma çabalarını kaydedecek.

Bunlar da İlgini Çekebilir

Başrolünde Tom Hardy'nin Oynadığı 'Venom: The Last Dance'ın Fragmanı İzleyenleri Aşırı Heyecanlandırdı!
Netflix'in Hit Dizisi Bridgerton'ın Yıldız Oyuncusunun Yeni Film Projesi Belli Oldu!
Yönetmen Denis Villeneuve Dune 2 Yüzünden Hayal Kırıklığına Uğradığını İtiraf Etti

Popüler İçerikler

Van Konserini "Ne Mutlu Türküm Diyene" Sözleriyle Bitiren Bengü'ye İzleyiciler Pet Şişe Fırlattı!
Devlet Bahçeli’den UEFA’ya Merih Demiral ve Bozkurt İşareti Tepkisi: "Hastalıklı Çevre Rahatsız Oldu"
Söz Sırası Sizde: Euro2024 Çeyrek Finalinde Hollanda’ya Yenilen Milli Takımda Mağlubiyetin Sorumlusu Kim?
YORUMLAR
05.06.2024

hiç gerek yok

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ