Efecan Şenolsun Hakkında Çıkan Taciz İddiaları ile İlgili Basın Açıklamasında Bulundu

Efecan Şenolsun'un basın açıklaması şu şekilde...

Geçtiğimiz yıl Yaşamayanlar isimli dizinin çekimleri sırasında oyunculardan Elit İşcan, rol arkadaşı Efecan Şenolsun hakkında taciz iddialarında bulunmuştu.

İlgili davanın duruşması geçtiğimiz gün gerçekleşti.

Efecan Şenolsun, hakkında çıkan iddialar ve haberlerle ilgili bugün bir basın açıklamasında bulundu. Açıklamanın tam metni şöyle:

Basın ve kamuoyuna:

Elit İşcan tarafından hakkımda yapılan suçlama neticesinde dava süreci başlamış bulunmakta. 

Dizi setinin son günü aramızda yaşanan gerginliğin 4 ay içinde bir husumete dönüşmesi neticesinde asılsız bir “hakaret ve cinsel saldırı” iddiasının mağduru oldum. Yaşanan gerginliğin “hakaret ve cinsel saldırı” suçlaması ile mahkemeye taşınmasını kabul edemiyorum.

Dünyada ve Türkiye'de  kadına karşı suçlarla ilgili yükselen hassasiyeti istismar eden bir yaklaşımla, “ağır ve gerçek dışı” bir suçlama ile bu çok değerli ve hassas mücadelenin haksız yere objesi haline getirilmek istenmekteyim. 

Bugün duruşma sonrası bir kez daha gördüm ki kadın hakları savunucusu adı altında dava dışındaki bir grubun yargısız infaz yolu ile karşı tarafla birlik olarak planlı bir algı operasyonuna maruz kalmış bulunmaktayım.

Ailesinde kız kardeşi, ablası ve küçük kız çocuk yeğeni olan bir genç olarak dava sürecinde gerekli hassasiyetin gösterilmesini basın mensuplarından ve kamuoyundan önemle rica ediyorum.

İnanıyorum ki dava sürecinde gerçekler ortaya çıkacak.

Saygılarımla,

Efecan Şenolsun

Popüler İçerikler

Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"