Edis'in ''Masum Canlar Ölmesin'' Diyerek Yaptığı Sahne Konuşması Alkış Yağmuruna Tutuldu!

Ülkemizde son günlerde ardı ardına işlenen kadın cinayetleri ve hayvan katliamlarına ünlü isimlerden tepkiler gelmeye devam ediyor. Edis, daha önce attığı tweet ile sesini duyurmayı tercih etmişti. Ünlü isim, geçtiğimiz akşam konser sahnesinde yaptığı konuşmayla da paylaşımında yazdıklarını desteklemiş oldu.

''Hadi yine gel benim ol'' diyerek 2014 yılında hayatımıza giren başarılı şarkıcı Edis, sevilen şarkılarıyla günden güne popülerliğini arttırmaya devam ediyor.

Ülkemizde son haftalarda ardı ardına aldığımız üzücü haberlerin, kadın cinayetlerinin ve son olarak Gebze'de yaşanan hayvan katliamının ardından ünlü şarkıcı Bursa konserinde bu gündemi konuştu.

Konuşurken kelimelerin boğazından düğümlendiği gözüken Edis, ''Yaptırımların doğru şekilde uygulanmadığını konuştuğumuz zaman biz suçlu oluyoruz. Ama aslında biz kimseye karşı konuşmuyoruz; asıl derdimiz masum canların yanmaması!'' demesiyle sevenleri tarafından destek görerek alkış yağmuruna tutuldu.

O anlar için👇

İlginizi çekebilir:

Edis Kadın Cinayetlerini Bir Toplumsal Sorun Olarak Ele Aldı: ''Kişisel Meseleler Üzerinden Değerlendirmeyin''
Seren Serengil, Gebze'deki Barınakta Katledilen Hayvanların Sesi Oldu: ''Buna Göz Yuman Herkes Suçlu!''
Mahsun Kırmızıgül'den Kendisine Yöneltilen İlişki Sorularına Esprili Yanıt: ''Kim Beni Ne Yapsın?''

Popüler İçerikler

İpler Yine Gerildi: Farah Zeynep Abdullah, Ödülünü Yılmaz Güney'e Adayan Nur Sürer'e Tepki Gösterdi
Numan Kurtulmuş’un "Anayasanın 3. Maddesi Değişebilir" Önerisi Büyük Tepki Topladı
Türkiye'nin Konuştuğu Köfte Krizi Sonrası Köfteci Ramiz'den Dikkat Çeken Paylaşım!
YORUMLAR
13.10.2024

İşlenen ve caydırıcı cezalar verilmeyen psikopatların cirit attığı ülkede kadın cinayetlerinden dolayı, gündemi değiştirmek için hayvan katliamları başladı buraya yazıyorum

onedio ünlülerin kadın cinayetleri yada hayvan katliamları konusundaki düşüncelerini neden bu kadar önemsiyor hayır bilir kişimi kanaat önderimi nedir filanca ünlü, kadınlara yönelikm yada hayvanlara yönelik şunu dedi bunu dedi çokmu önemli onların ne.dediği yada demediği

13.10.2024

Köpekler sadece kemik yemesin çocuk da yiyebilsinler

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ