EDHO Yeni Sezon Bu Akşam Ekrana Gelecek mi? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Yeni Sezon Ne Zaman Başlıyor?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. ATV ekranında Salı akşamları ekrana gelen sevilen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sezon finalinin ardından geçen üç aylık sürecin ardından Eylül ayına girilmesi ile birlikte dizilerin yeni bölümleri ile ekrana gelmesi ile merak edilmeye başlandı. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon fragmanı yayınlandı mı? Yeni sezon bu akşam başlayacak mı? İşte detaylar...

ATV ekranlarının uzun soluklu dizisi EDHO yeni sezon yayın günü için geri sayım başladı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 7.sezonu için hazırlıklar sürüyor. Eylül ayının gelmesiyle beraber pek çok dizi yeni sezon bölümleriyle ekrana döndü. Yapım henüz merakla beklenen o fragmanını yayınlamadı. Peki EDHO ne zaman başlayacak, yeni bölüm hangi gün? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon ne zaman?

EDHO BU AKŞAM VAR MI?

14 Eylül 2021 Salı akşamı ATV yayın akışı içerisinde saat 20:00’de Kim Milyoner Olmak İster bulunuyor. Yani EDHO bugün ekranlara gelmeyecek.

EDHO 7. SEZON NE ZAMAN?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon yayın tarihi henüz belli olmadı. ATV ekranında Salı akşamları ekrana gelen dizi 7. sezon ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Ancak henüz dizinin yeni sezon fragmanı da yayınlanmadı. Dizinin yeni sezon ilk bölümünün Eylül ayının sonlarına doğru ekrana gelmesi bekleniyor.

Popüler İçerikler

Kızına Verdiği Sözü Tutup 100. Günde Survivor'dan Elenen Hakan Hatipoğlu Ailesine Gözyaşlarıyla Kavuştu
Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Euroleague'de Üst Üste İkinci Kez Şampiyonluğa Ulaştı!
Cem Yılmaz, Ahu Yağtu'yla Çözemediği Nafaka Krizini Fırsata Çevirip "Benimki Madafaka" Esprisini Lügata Ekledi