Eczacıbaşı Dynavit-Fenerbahçe Opet Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Sultanlar Ligi'nin 14. haftasında Eczacıbaşı Dynavit, sahasında Fenerbahçe Opet ile karşı karşıya gelecek. Büyük heyecana sahne olması beklenen maçın öncesinde maça dair detaylar iki takım taraftarları tarafından internette araştırılmaya başlandı. Peki Eczacıbaşı-Fenerbahçe Opet maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Tüm cevaplar haberimizde.

Yeni yılın ilk derbisinde Eczacıbaşı, evinde Fenerbahçe Opet'i konuk edecek.

Eczacıbaşı, bu sezon Sultanlar Ligi'nde oynadığı 13 maçta 13 galibiyet aldı. Ligde son olarak İlbank'ı konuk eden turuncu-beyazlılar, rakibini 3-0 mağlup etti.

Ligde namağlup olan Eczacıbaşı, CEV Şampiyonlar Ligi 3. hafta maçında Polonya ekibi Grupa Azoty Chemik'i 3-1 mağlup ederek Avrupa'da da liderliğini sürdürdü.

Konuk ekip Fenerbahçe Opet ise Sultanlar Ligi'nde oynadığı 13 maçta 10 galibiyet aldı ve puan durumunda 3. sırada yer alıyor.

Sarı-lacivertliler, ligde son olarak deplasmanda THY'yi 3-2 mağlup ederken CEV Şampiyonlar Ligi D Grubu maçında LKS Commercecon Lodz'a 3-1 mağlup oldu.

Eczacıbaşı-Fenerbahçe Opet maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Eczacıbaşı-Fenerbahçe Opet karşılaşması 14 Ocak Cumartesi günü saat 19.30'da başlayacak. Maç, TRT SPOR 2 ve TRT SPOR YILDIZ ekranlarından canlı yayınlanacak.

Popüler İçerikler

Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!