Ece Üner Katıldığı Programda Yaptığı Psikolojik Tespit ile Sosyal Medyada Gündem Oldu

Son dönemlerin en tartışmali isimlerinden birisi olan Ece Üner, katıldığı programda söylediği sözler ile gündem oldu. Programdan alınan sahnelerde, alıntıladığı bir sözü paylaşan Üner'in bu alıntısı psikoloji ile ilgili olunca, sosyal medyanın gündemine düştü.

İşte o anlar: 👇

Ece Üner'in o sözlerine gelen tepkiler: 👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

Popüler İçerikler

Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
Yine Aynı Müdür Yine Olay: Müdür Yardımcısının Kapısını Kırdırıp İçeriye Girdi
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
YORUMLAR
02.01.2022

Az çok davranış bilimlerine, psikolojiye ilgim var. Bunu ilk kez duyuyorum hani psikoloji bilimi edebiyat kitaplarından alıntı sözler sanılıyorsa bu başka bir durum. Bu anlayış bir kere psikolojiye ters. Öfke olağan bir duygu, kontrol edebildiğin sürece tabii ki öfkeleneceksin yani ego düşman değildir, kontrolsüz ego düşmandır. Freud'un topografik kuramına selamlar.

04.01.2022

Yalnız kadın varmış diyor vardır diye kesin bi ibare yada ifade kullanmamıs yani bu demek oluyor ki okudugu yada bilgi sahibi oldugu kanal yada kişi kımse ona seslenin :):) idda edenler yada provoke edenler iyi dinlesin psikolojıde bir kural varMIŞ bence gayet net o kadar zekii bir kadın kii her kelimesi mış miş yani kendı beyanı değil anladınn

02.01.2022

Durduk yere bir cani evladımızın canını yaksa bırak 3 dakikayı 3 saat bile tartışırız bu bizi haksız mı yapar. Cümleyi ortada bir şey yokken diye başladıysa bilmiyorum.

03.01.2022

VArmış dediği an bitti.. Duyan birinin duymuş olan arkadaşının arkdaşından duymuş.. Yani biri uydurmuş bunun kulağına gelmiş, o da inanmış.. VArsa bir psikiyatr felan açıklasın olayı da inanalım..

TÜM YORUMLARI OKU (13)