Ece Üner Kandilli Rasathanesi'nde Gerçekleştirilen 'İstanbul Depremi' Toplantısı Hakkında Konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da yaşanan deprem olayının hemen ardından Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nda (AFAD) bir toplantı gerçekleştirdi. Bu toplantıya, Adalet ve Kalkınma Partisi'nin (AKP) Tanıtım Başkanı ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum da katıldı. Ancak, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden (İBB) hiçbir yetkili bu önemli toplantıya davet edilmedi. 

Ece Üner bu durumu 'Yetkililer depreme el ele hazırlıktan bahsederken, İstanbul'daki toplantıya İBB çağrılmıyor. Kriz yönetiminde olması gerekenler Silivri'de. 'El ele' dendi ama 'tek el' oldu!” sözleriyle eleştirdi.

Buradan izleyebilirsiniz;

Geçtiğimiz gün İstanbul'da meydana gelen deprem, büyük İstanbul depremini akıllara getirdi.

Şehri depreme karşı hazırlamak ile görevli 3 isim olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Deprem ve Kentsel Dönüşüm Daire Başkanı Tayfun Kahraman ile İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gürkan Akgün'ün hapiste olması ise yaşananlar üzerine endişeleri daha da artırdı.

Bu videolar da ilginizi çekebilir;

İstanbul'da Meydana Gelen Depremin Arından Geceyi Halı Sahada Geçiren İki Aile Birbirine Girdi
Depreme Röportajı Sırasında Yakalanan Sarp Kuray'ın Aşırı Rahat Anları Kameraya Yansıdı
Depreme Arabada Yakalanan 3 Arkadaş Ne Olduğuna Anlam Veremedi: "Sallama Şu Arabayı"
İstanbul'da Meydana Gelen Depremin Arından Geceyi Halı Sahada Geçiren İki Aile Birbirine Girdi
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Çocuklarını Öldüren Baba YouTuber Çıktı: 'Kolay ABD Vizesi Nasıl Alınır' Videoları Çekiyormuş
Sigara İçenlere Kötü Haber, İçmeyenlere Müjde: Kapalı Alanda Sigara Kullanımı Hakkında Yeni Düzenleme Geliyor
Bir Devrin Sonu: 33 Yıllık Darıca Hayvanat Bahçesi Kapatıldı
YORUMLAR

Konuştular da sanki bir şey mi basardilar🤣🤣🤣🤣🤣

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ