Ece Üner'den Kerimcan Tepkisi: 'Güzel Günler Göreceğiz Diye Diye En Sonunda Kerimcan Durmaz'ın En Müstehcen Yerini Bile Gördük'

Instagram hesabından yanlışlıkla müstechen video paylaşan Kerimcan Durmaz'a bir tepki de Show TV Ana Haner Bülteni Suncusu Ece Üner'den geldi. Ece Üner, 'Güzel günler göreceğiz diye diye en sonunda Kerimcan Durmaz'ın en müstehcen yerini bile gördük. Bir derginin kapağındaki karikatürde eline hortumu almış bir adam 'Herkes dışarıya çıksın da bir ülkeyi yıkayalım pislik içinde kaldı ortalık' diyordu. Gerçekten yıkayalım bu ülkeyi yoksa bu Kerimcanlar durmaz' ifadelerini kullandı.

Popüler İçerikler

İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
03.05.2019

bu millette sanki hiç pipi görmemiş.cicişler amının videosunun kendi isteğiyle yayınlarken,hatice götünü gösterirken,ki bu örnekler satırlarca sürer,niye bu kadar tepki yağmadı ben onu merak ediyorum..kadın olduğu için mi? kerimcandan nefret ediyorum tamam.ama günlerdir nedir bu ya baydınız artık.çocuk-kadın tacizcileri-hırsızlar-elini kolunu sallaya sallaya dışarıda av peşinde..teknolojinin azizliğine uğramış,yapmış bi salaklık..mk memlekette hiç mastürbasyon yaparken video resim paylaşan insan yokmuşçasına,yok yurtdışına atın kerimcanı,hapis cezası,idamm diye bağıranlar,afedersiniz kafayımı yediniz..kimse çoluk çocuğuma kötü örnek oluyor demesin.ellerine verip kontrol etmediğiniz telefon tabletlerde,nice kerimcanlar görüyorlar haberiniz yok sizin.duyarlılığınız tuttu Türkiye.çok adalet var ya hani memlekette.daha dün engelli kızı fuhuşa sürükleyen çocuğu serbest bıraktılar.siz kerimcanın sikiyle meşgul olun.

03.05.2019

valla güzel yazmış...

Pasif Kullanıcı
02.05.2019

Güzel günler görücez diye diye derken İmamoğlu’na laf mı lan o.Her şeyde bir şey arıyorum

02.05.2019

yani Kerican kim ki , ne göstermesini bekliyorduk ?

02.05.2019

pipisini göstermesini beklemiyorduk. kendi rengiyle hayata bakışını duruşunu bekliyordu insanlar topluma karşı saygısızlık etmesini değil.

TÜM YORUMLARI OKU (21)