Ece Üner'den İdlib Şehitleri Yorumu: 'Vatan Sağolsun da, Vatan Dediğin Kaybettiğimiz O Evlatlarımız Değil mi?'

Suriye'nin İdlib şehrinde hava saldırısı sonrası 33 askerimiz şehit oldu. İdlib'de şehit olan askerlerimiz hakkında konuşan Ece Üner ise sarf ettiği sözlerle hislere tercüman oldu.

Ece Üner konuşmasına, "Süslenip sunuyoruz bu haberleri de, o canlar, o canların anaları, babaları, çocukları, sevgilileri, hayalleri, umutları ne oluyor?" sözleriyle başladı.

"Başımız sağ olsun deyip başka habere geçince bitiyor mu? Elbette vatan sağ olsun, vatan dediğin kaybettiğimiz o evlatlarımız değil mi?"

'İnsanın ne nefesi, ne de göğüs kafesi yetiyor böylesi şiddetli bir acıyı telaffuz etmeye. Bu defa unutanın hakikaten vicdanı kurusun'

İşte Ece Üner'in o konuşması:

Ece Üner'in o konuşması sosyal medyada da yankı buldu:

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

Popüler İçerikler

Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
YORUMLAR
28.02.2020

Bazı cümleler maalesef derinliğini yitirdi, fazlasıyla kalıplaştı ve dillere pelesenk oldu. Evladını kaybetmeyen için söylemesi kolay, bir de o anne babaya sormak lazım "vatan sağolsun" derken ne hissettiklerini. Hanımefendiyi duyarlı tavrından dolayı ayrıca tebrik ediyorum.

28.02.2020

Kimsenin umurunda değil be Ece Hanım. Herkes sosyal medyadan paylaşımını yapıp vicdanını rahatlattı. Ne kadar unutmayacağız desek de birkaç hafta sonra unutacağız. Hükumet bu halkın beyinsiz kesimini yine bir şekilde süslü sözlerle ve dini kullanarak kandırıp gazını alacak. Bir süre sonra yine askerlerimizi ateşin ortasına atacak. Malesef ki akılsız halkı yüzünden bunlar Türkiye'nin kaderi olmuş durumda. Bu şekilde tarih tekerrür edip duracak.

Vatan kim için sağ olacak, Bilal ler için mi? Mehmetler için sağ olmayacaksa vatan da sağ olmasın.

TÜM YORUMLARI OKU (15)