Ece Üner'den Deprem Bölgesinde Güldüğü İddiasıyla Kendisini Hedef Gösterenlere Sert Yanıt!

Gazeteci Uğur Dündar ve sunucu Ece Üner, geçtiğimiz gün deprem bölgesinden TV100 ekibiyle birlikte bir deprem yayını gerçekleştirmişti. Bu yayının ardından kamera arkası görüntüsü servis edilerek Ece Üner ve ekip arkadaşları kahkaha attıkları iddiasıyla hedef gösterildi. Ece Üner Twitter'da konuyla ilgili sert bir açıklama yaptı. Uğur Dündar da konuya açıklık getirdi.

6 Şubat sabahında 10 ilimizde binlerce vatandaşımızı kaybetmemize neden olan depremin bugün 15. günündeyiz. Günlerce deprem bölgesinden gelen haberleri her saniye takip ettik. Yeri geldi ağladık, yeri geldi umutlandık.

Enkazlardan gelecek olan en ufak bir haber için günlerce televizyon ekranlarına kilitlendik. Birçok gazeteci gerek stüdyoda gerekse de alandan bizlere bilgi aktarmaya gayret etti.

TV100 bünyesinde bulunan Uğur Dündar ve Ece Üner de o isimlerden oldu. Deprem bölgesinden ve stüdyodan bizlere gelişmeleri aktarmaya çalıştılar.

Şimdi ise bu iki isim bir videoyla hedef gösterildi. Uğur Dündar ve Ece Üner'in deprem bölgesinde yayının ardından güldükleri iddiasının yer aldığı bu video servis edildi.

Bu iddianın ardından da Ece Üner Twitter hesabından sert bir açıklama yaptı.

Üner, "Yayın bitiminde nazikçe dönüp Uğur ağabeye ağzınıza sağlık dedim ve tebessüm ettim. Bunu gülüşme kahkaha diye servis edecek kadar aşağılık ve müfterisiniz." dedi.

Uğur Dündar ise "Binlerce çürük yapının yıkılmasının, onbinlerce insanımızın yitip gitmesinin sorumlusu sanki bizlermişiz gibi, bir arkadaşımızın tebessümü abartılarak iftiralara uğruyoruz! PES" açıklamasını yaptı.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Depremde Hayatını Kaybeden Çocuklar İçin Enkazlara Balonların Asılması Tepki Çekti!
Haluk Levent Kendisini Dolandırıcılıkla Suçlayan Deniz Akkaya'ya Sert Bir Cevap Verdi!

Popüler İçerikler

Tarihe Geçti: Milli Gururumuz Mete Gazoz Avrupa Şampiyonu!
Diyanet, "Karalamalara Rağmen" Diyerek Duyurdu: Din Adamlarına Güven Oranı Açıklandı
Nagehan Alçı'dan Canlı Yayında Güldüren Rasim Ozan Kütahyalı Göndermesi: "Neler Çektim"
YORUMLAR
20.02.2023

Ece ama yapmaya çalışıp bıraktığın programda da benzer tepkiyi aldın zorla ağlıyor acıtasyon yapıyor diye bir sürü laf söylendi hakkında.. sürekli bunlarla itham ediliyorsan otur bi düşün ben me yapıyorum diye!

20.02.2023

gülüp gulmedigini bilmiyorum ama ajitasyon Ece den hic hazzetmiyorum artık. samimi gelmiyor bu kadın bana

20.02.2023

Ablacım olmuyor işte zorlama.. Atarlı giderli facebook klasmanı hikayerle bir yere kadar! OLMUYOR!

TÜM YORUMLARI OKU (14)