Ece Seçkin Kendi Şarkısında Dans Eden Koreli Popçuyu Ciddiye Almayınca K-Popçular Fena Atarlandı

Kore pop müziği denilen K-Pop sadece ülkemizde değil, dünyada da çok popüler. Ancak herkes bu hayran kitlesi kadar heyecanlı değil. Mesela Ece Seçkin'in hiç umrunda olmayan bu dans, daha sonra K-POP hayranlarının tepkisine yol açtı...

Ece Seçkin, ülkemizde epey bir hayran kitlesi olan şarkıcılardan. Sosyal medya üzerinden de hayranlarıyla sürekli iletişim halinde.

Geçtiğimiz gün K-POP hayranı bir kullanıcı, PurbleBeck isimli grubun solisti Yeowool'un Ece Seçkin'in şarkısıyla dans ettiği bir videoyu paylaştı. Bu paylaşıma da Ece Seçkin'i etiketledi.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Ancak Ece Seçkin o kadar da etkilenmemişti bu durumdan.

Hızını alamayan K-POP hayranlarından bir tanesi ise Ece Seçkin'in klibinin Koreli bir pop grubuna ait klipten çalındığını iddia etti.

Bu Ece Seçkin,

Bu da bir K-POP klibi

Tabii bundan sonra olaylar karıştı ama biz jargona hakim olmadığımız için hiç anlayamadık, belki meraklısı anlar.

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

Şunu anladık ama bi tek...

twitter.com

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Gördüğünüz Andan İtibaren Ömrünüzden 15 Yılı Çalıp Götürecek Birbirinden Acayip Görseller
Üst Üste Gelen Zamlar Yüzünden Nelerden Vazgeçtiğini Açıklayan İnsanlar Canınızı Çok Acıtacak
"Z Kuşağı Oy Kullanmasın" Diyen Hakan Ural Tepkiler Üzerine Çok Sert Bir Açıklama Yaptı

Popüler İçerikler

Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
YORUMLAR

"Fena atarlandı" mı? Böyle şeylerle hiç işim olmaz da Fenerbahçeli diye takip ettiğim bir kaç ünlüden biri, denk geldim. Kpopçu ergen tweet atmış, bu da alıntılamış içerikte görüldüğü gibi, "umurumda değil" tripleri. Neden? Çünkü twitter gider ortamı. Ama umurunda olmayan Ece gidip bunu instagramda iki kere paylaşmış :) Millet de haliyle "bu ne perhiz bu ne lahana turşusu" deyince ne milletin kendini yırtmasını bıraktı ne bir şey demedik laf bırakmadı. Üzerinde bir de Adıyaman'ın köyünden Kore popu savunuyorsunuz diye sıvadı iyice. Toplumun var ettiği ünlü, sanıyor ki ününü sadece konserine gelenlere borçlu. Adıyaman köyünden ergenler dinliyor zaten seni, popüler yapan onlar.

saygısız b*k parçası kadın.

30.05.2022

Ece Seçkin umrumda değil de şunu söyleyeyim: İnternette K-pop hayranlarını K-pop hayranlarından başka kimse sevmez 😂 Şöhretleri furrylerden ve fujoshilerden bile kötü. Bunun nedeni Twitter tabi ki, başka ne olacaktı. İnsanların Tweetlerine K-pop klibi spamlamayı ve topluca linç etmeyi ilericilik ve aktivizm zanneden gerizekalılar sürüsü yüzünden (zaten bu iki akımda da iş yok artık ama bunlar daha da kötü, düşünün).

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ