Ece Seçkin'den Katil Semih Çelik Üzerinden Ürküten Analiz: 'İncel'ler Fight Club ve Matrix Filmini Benimsiyor!

Katil Semih Çelik'in hayatlarının baharındaki Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner'i vahşice katletmesinin ardından öfkesi dinmeyen isimlerden biri de Ece Seçkin oldu. 'İncel' konusuna değinen ünlü şarkıcı bu kişilerin Fight Club ve Matrix gibi kült filmleri benimsediğini belirterek 'Yine yapacaklar!' dedi.

Semih Çelik isimli 19 yaşındaki katil, İstanbul’da cuma günü kendisiyle aynı yaşta olan Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner’i vahşice katletmişti.

İki genç kızı canice duygularla hayattan kopartan Çelik daha sonra surlardan atlayarak intihar etmişti.

Korkunç olayın ardından kendi yaşamına son veren Semih Çelik’in İkbal Uzuner için çektiği video ortaya çıkmıştı.

'Benim yüzümden yaşamış oldukların için özür diliyorum, korkmana ve endişe etmene gerek kalmayacak. Dün oraya seni öldürmek için gelmiştim. Bu hayattan çıkarken can almak istiyorum.” diyen Çelik'in sözleri de kan dondurmuştu.

Yüreğimizi kor gibi yakan olaya sessiz kalmayan isimlerden bir tanesi de Ece Seçkin olmuştu. Ünlü şarkıcı olayı duyduğu an kendine hakim olamamıştı.

Detayları içeriğimizde vermiştik:

Ece Seçkin'den Ülkede Ardı Arkası Kesilmeyen Olaylara Tepki: "Hepinizin İçinden Geçilecek"

Twitter (X) hesabından yeni bir paylaşım yapan Seçkin; katilin, İkbal'e yolladığı veda videosunun arkasında çalan parçanın "Where Is My Mind" şarkısı olduğununa dikkat çekerek "Fight Club'ın kapanış sahnesinde çalan şarkıdır" dedi.

"Katilin kendini surlara asarak öldürme planı şovunun da bir parçasıydı" diyen ünlü şarkıcı "Fight Club bu 'incel'lerin Matrix'ten sonra en benimsediği film. Yani bu pislik bir nevi incelliğe bir selam da çakmış. Çünkü bu lanet eylemini gerçekleştirip incel örgütünün idolü olmak istiyordu" dedi.

Ateş püsküren Ece Seçkin "EN BÜYÜK TEHLİKE BURDA! Yani kafasına yeni idol olmayı koyacak olan sapıklarda! Yine yapacaklar, Discord kapansa Telegram'dan örgütlenecekler. Hepsi forumcu panelci kadın düşmanı pedofili bu şerefsizlerin..." sözleriyle bir kez daha sert tepki gösterdi.

Ece Seçkin'in Twitter paylaşımını da buradan görebilirsiniz...

x.com

İlginizi Çekebilir

65 Bin Liralık Nafaka: 'Issız Adam' Cemal Hünal ve Eşi Lale Cangal Anlaşmalı Olarak Boşandı!
OnlyFans Fenomeni Merve Taşkın'dan İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil Cinayetleri Sonrası Gündem Olan Paylaşım!
Kısmetse Olur Cansel Komşusu Tarafından Rahatsız Edilince Polise Gitti: Eli Boş Dönünce Çok Öfkelendi!
Söylemezsem Olmaz'da Yatak Odasının Tavanına Ayna Asan Serenay Sarıkaya'ya Yönelik Bel Altı Sözler!

Popüler İçerikler

Semih Çelik'in Babasının İfadesi Ortaya Çıktı: "16 Yaşından Önce Normaldi, Namaz da Kılıyordu"
Narin Cinayetinde Önemli Gelişme: Ölüm Yeri ve Saati Kesinlik Kazandı!
Semih Çelik'in Surlarda Öldürdüğü İkbal Uzuner'in Son Anları Ortaya Çıktı!
YORUMLAR

Bomboş tespit.

07.10.2024

Fight clup ile incellerin ne ilgisi var. Bu it herif de incel değil. Temelsiz savlar

07.10.2024

Belli başlı portallarda bu hastalıklı incel anlayışını "Alfa" sözüyle süslüyorlar. Bu anlayışı öğrenip uygulayanların Lider kişiliği kazanacağını ve kadınları kolaylıkla etkileyebileceğini reddedildiklerinde sarsılmayacaklarını falan söylüyorlar. Kadınlarla ilişkileri kötü olup da düzeltmek isteyenleri maalesef çok kötü kandırıyorlar. Ece Seçkin'in Matrix filminden etkileniyorlar dediği kısım da Redpill kısmı. Bu anlayışa Redpill adını veriyorlar. Beyler genç kardeşlerim. Bir insanla ya da insan profiliyle anlaşıp anlaşamamanın cinsiyetle bir ilgisi yok ve herkes herkesle anlaşabilmek zorunda değil. BİR KADINI DA ETKİLEMEYEN ERKEK KESİNLİKLE GÜÇSÜZ ZAYIF VEYA YETERSİZ ERKEK DEĞİLDİR ! Özellikle Redpill denen şeytani öğretide bunu da dayatıyorlar erkeklere.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ