Ece Ronay'ın Gözaltına Alınmasından Gülşen'in İddialı Açıklamasına 15 Aralık'ta Yaşanan Magazin Olayları

'Güncel magazin haberleri neler? Bugün yine magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?' gibi sorularınıza cevap olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe doğru alabiliriz...👇

1. Terörle mücadele konusunun işlendiği 'Nefes-Yer Eksi İki' filmi bugün vizyona girdi. Filmin ilk gösterimi geçtiğimiz günlerde İstanbul'da gerçekleşmişti. Filmin oyuncu kadrosunda yer alan Bestemsu Özdemir'in galadaki 'Banka soygununa gelmiş' gibi tarzı sosyal medyanın diline düşmüştü. Snob Magazin'in haberine göre; Bestemsu Özdemir, galadaki kombini ve gelen eleştiriler hakkında ilk kez konuştu.

👇

Gala Kombiniyle "İkinci Farah Vakası" Dedirtmişti: Bestemsu Özdemir Eleştirilerle İlgili İlk Kez Konuştu

2. Friends dizisinin yıldızı Jennifer Aniston, The Morning Show'da Jon Hamm ile birlikte oynadığı pek bi' ateşli birliktelik sahnesiyle epey bi' konuşmuştu. Aniston, aylar sonra bu sahne için "Çok güzel ve verimliydi." açıklamalarında bulundu.

👇

Jennifer Aniston The Morning Show'daki Gündem Olan Erotik Sahnesi Hakkında Aylar Sonra Açıklama Yaptı

3. Kara para aklama ve vergi kaçırma gibi suçlamalardan tutuklanan Dilan Polat, geçtiğimiz gün HaberTürk'e röportaj verdi. Dilan Polat, verdiği röportajın bir bölümünde Banu Parlak hakkında da konuştu. Bunu gören Banu Parlak cephesinden ise cevap gecikmedi.

👇

Banu Parlak, Dilan Polat'ın Verdiği Dikkat Çekici Röportajdaki İthamlarına Cevap Verdi

4. Ünlü oyuncu Burak Deniz'in adı son yıllarda farklı isimlerle aşk dedikodularına karıştı. Öncelikle, Büşra Deniz ile üç yıl süren bir ilişkisi oldu. Bu ilişkinin ardından Didem Soydan ile ilişkileri ortaya çıktı. En son geçtiğimiz aylarda Burak Deniz'in başarılı oyuncu Bestemsu Özdemir ile bir ilişkisi olduğu söylentileri ortaya çıktı. Takvim gazetesinden Aydın Hamza'nın haberine göre Nişantaşı'nda görüntülenen Bestemsu Özdemir, bu iddialara son noktayı koydu.

👇

Adı Burak Deniz İle Aşk Dedikodularına Karışan Bestemsu Özdemir'den Kafaları Karıştıran Bir Açıklama Geldi!

5. Ünlü iş insanı ve girişimci Elon Musk, skandallarıyla ve projeleriyle kendinden sık sık söz ettiren bir isim. Fakat Musk, bu sefer de DINK adı verilen çift gelirli olup kasıtlı olarak çocuk yapmayan çiftlere açtı ağzını yumdu gözünü!

👇

Ünlü İş İnsanı Elon Musk, Çocuk Yapmayı Tercih Etmeyen Evli Çiftlere Açtı Ağzını Yumdu Gözünü!

6. Londra'ya yerleşen sadece konserler için gelip giden Gülşen, Instagram hesabından iddialı bir paylaşım yaptı.

👇

Fanların Hazırladığı Fotoğrafı Paylaşan Gülşen'den Egosentrik Açıklama: "Allah Beni Başımızdan Eksik Etmesin"

7. Ebru Gündeş, Instagram hesabın üzerinden yaptığı son paylaşım ile sosyal medyada çok konuşuldu. Ünlü isimi tanımakta zorluk çekenler birçok kişiye benzetti.

👇

Ebru Gündeş Yaptırdığı Estetiklerle Dikkat Çekti: Kimse Yeni Halini Tanıyamadı

8. Sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Ece Ronay, eski eşi Mehmet Bilir'in iş yerini kurşunlattığı iddiasıyla gözaltına alındı.

👇

Sosyal Medya Fenomeni Ece Ronay Gözaltına Alındı

9. Birce Akalay, İbrahim Çelikkol ve Miray Daner'in başrolü paylaştığı Netflix dizisi Kuş Uçuşu'nun 2. sezonu seyirciyle buluştu. performansıyla büyük beğeni toplayan Miray Daner ve partneri Demircan Kaçel'in ateşli mutfak sahnesi gündem oldu.

👇

Miray Daner'in Kuş Uçuşu Dizisindeki Ateşli Sahnesi Gündem Oldu!

10. Kara para aklama ve vergi kaçırma gibi iddialardan tutuklanan Dilan ve Engin Polat çifti, aylardır hem magazinde ham de haber kanallarında konuşulmaya devam ediyor. Polat çiftine dair her şeyin yakından takip edildiği bu süreçte Dilan Polat'ın görümcesi Kübra Uzun, reklam linki paylaşınca sosyal medyanın diline düştü. Kübra Uzun, bunun üzerine eleştirilere cevap verdi.

👇

Dilan Polat'ın Görümcesi Sosyal Medyada Reklam Linki Eleştirilerine Güzellik Merkezini Öne Sürerek Yanıt Verdi

11. YouTube'da çektiği makyaj videolarıyla hayatımıza giren Danla Bilic, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla, açıklamalarıyla ve özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz aylarda ünlü rapçi Çakal’la yeni bir aşka yelken açan Bilic, sosyal medya hesabından paylaştığı yeni pozlarla ortalığı ateşe verdi.

👇

Danla Bilic, Gigi Hadid'e Benzetildiği Yeni Pozlarıyla Sosyal Medyayı Kasıp Kavurdu!

12. Müstehcen pozları nedeniyle yargılanan ve daha sonra beraat eden OnlyFans fenomeni Merve Taşkın geçtiğimiz günlerde yurt dışına yerleştiğini duyurmuştu. Bu açıklamasının ardından 'Kaçtı' iddiaları ortaya atılmıştı. Kaçmadığını söyleyen Taşkın, şimdi de müstehcen pozuyla yaptığı kara para aklama paylaşımı olay oldu.

👇

Merve Taşkın'ın Müstehcen Fotoğrafıyla Yaptığı Kara Para Aklama Paylaşımı Olay Oldu!

13. Ailesiyle birlikte yurt dışında yeni bir hayat kuran fenomen Eylül Öztürk'ün soruşturma kapsamında tüm mal varlıklarına el konulmuştu ve yurt dışına çıkış yasağı getirilmişti. Türkiye'ye gelip gelmeyeceği merak edilen Öztürk'le ilgili Hakan Ural önemli bir iddia ortaya attı.

👇

Türkiye'ye Geliyor mu? Hakan Ural'dan Eylül Öztürk'le İlgili Önemli İddia

14. Geçtiğimiz ay kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla tutuklanan, o zamandan beri de gündemden bir an olsun düşmeyen Dilan ve Engin Polat'ın içeri girmeden önceki son tatillerinde yaptığı "cezaevi" şakalı video yeniden gündem oldu!

👇

Polatların Son Tatilinde Yaptığı 'Cezaevi' Esprisi "Engin Polat'ın Manifesti Şaka mı?" Dedirtti?

15. Yalı Çapkını'nda Gülgün ve Orhan ikilisini canlandıran Emre Altuğ ve Gözde Kansu arasında bir aşk olduğu iddiası uzun zamandır gündemdeydi fakat geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan el ele fotoğrafları iddiaları daha da güçlendirmişti. Etiler'de görüntülenen Emre Altuğ'a o görüntüler sorulunca Emre Altuğ'un verdiği cevap sosyal medya kullanıcıları epey güldürdü...

👇

Gözde Kansu'yla Aşk İddialarını Yalanlamak İçin Ne Diyeceğini Şaşıran Emre Altuğ'un Kıvranışı Güldürdü

16. Biri fenomenlerin korkulu rüyası, birisi Polat Alemdar'ın... Özgü Namal ve Feyza Altun bir araya gelince, Kurtlar Vadisi dizisinin unutulmaz avukatı Elif Eylül'ü böyle andı!

👇

Feyza Altun ve Özgü Namal, Avukat Elif Eylül'ü Sarılarak Andı: "Ruhumuzu Değiştiremediler"

Popüler İçerikler

Korkunç İstismar İddiası: 13 Yaşındaki Çocuğa 'Görüntülerin Elimizde' Diyerek Cinsel Saldırıda Bulundular!
Diyanet, "Karalamalara Rağmen" Diyerek Duyurdu: Din Adamlarına Güven Oranı Açıklandı
Tüyler Diken Diken: Sertab Erener 21 Yıl Sonra Yine İlk Gün Gibi Eurovision'u İnletti!