Ece Ronay 'Bir Kadın Olarak Susmuyorum' Dedi ve Bilal Özbilge ile Olan Ses Kayıtlarını Paylaştı

Mehmet Ali Erbil'in kendisini mesaj yoluyla taciz etmesini sosyal medyadan paylaşan Ece Ronay'dan sonra bugün de Mehmet Ali Erbil, Söylemezsem Olmaz programında Deniz Akkaya ile birbirine girmişti.

Ece Ronay da ardından Instagram hesabından paylaşımlar yaparak taciz olayı sonrası yaşanan gelişmeleri anlatmıştı: 👇

Olay Gittikçe Büyüyor! Ece Ronay'dan Taciz İddiasında Bulunduğu Mehmet Ali Erbil'le İlgili Yeni Paylaşımlar

Ece Ronay şimdi ise YouTube hesabında bir video paylaşarak 'Karşı taraftan bir özür gelmeden bu konuda ağzımı kapatmayacağım' dedi ve Beyaz TV yapımcısı Bilal Özbilge ile olan konuşmasına ait ses kayıtlarını paylaştı: 👇

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
YORUMLAR
06.10.2021

“M.Ali zaten sapık” mantığıyla kadını suçlayanları hayretle okudum! Ne yani adamın sapık olduğuna dair durum biliniyorsa, bu adama sonsuz kere taciz hakkı mı veriyor bu durunda? Bu zihniyetteki insanlar tecavüzcüden sadece birazcık daha iyi biri ama o kadar. TecavüCü kadar olmasa da siz de iğrençsiniz. Tecavüzcü diyorum çünkü Seda Sayan denen kadının iş kendine dönünce yaptığı R’yi yemedik tabi ki.

07.10.2021

Bazı sektörler vardır, yolu ve bedeli bellidir. Hele bir sanatın, seni doğuştan farklı kılan iyi bir yeteneğin de yoksa kimse kimsenin kara kaşına kara gözüne elinden tutmaz. Kanal açan herkes fenomen şu anda, oraya müdahale edilemiyor ama ekranlara geçmek istiyorsan işin rengi değişir. Medya belli pislik adamların ve yapımcıların elinde. Ya akrabaları olacaksın, ya da metresleri. Mehmet Ali ile Tatlıses ömürlerini böyle kızları harcamakla geçirdiler, yatacak yerleri yok toprak kabul etmez. Bunu hepimiz biliyoruz da bu kız mı bilmiyor. Mafyaya girenin üstü başı kan olur, bir yola giriyorsa kişi işin pisliğinden ağlamamalı. Çok mu zordu numarasını engellemek? Sokaktaki adam yapsa engeli basar geçersin, ama sulanan Mali olunca yaygara yapıyor ki gündem olsun. Adam arabayla kaçırıp dağa kaldırmaya kalkmamış, herkese yaptığı gibi sulanmış. Muhatap olmazsın olur biter.

Pasif Kullanıcı
06.10.2021

Mehmet alinin sapık olduğunu biliyoruz ama yok abi ya pr çalışması videosu fazla izlensin diye eminim

Ne yani, bu adama taciz hakkı mı veriyor? Niye meşrulaştırıyorsun? Artık o dönem bitti, taciz ettiyse linç edilir ve cezasını çeker. Toplumda irtibatı zedelenir. ABD'de ünlü oyuncular nasıl onlarca yıl hapise girdi hatırlatırım.

06.10.2021

Sen de az teşhirci değilsin salak

06.10.2021

Valla bu kızda bela potansıyelı var Sabancı'ya bela olan kız gıbı

TÜM YORUMLARI OKU (18)