Onedio Logo

Ece Gürel'in Ardından Cadı Olduğunu Söyleyen Biri Canlı Yayına Çıktı: Stüdyoda Elektrikler Gitti

Kapak Görseli

Geçtiğimiz hafta tüm Türkiye'yi derinden sarsan ve hala gizemini koruyan bir vefat haberi gündemimize oturdu. Ece Gürel 2 Mart Pazar günü Belgrad Ormanı'ndaki yürüyüşünün ardından kayboldu. 4 gün süren arama çalışmalarının ardından 36 yaşındaki peyzaj mimarı sağ bulundu ancak hastanede vefat etti. 

Ece Gürel'in ölümünün ardından ilginç iddialar ortaya çıktı. Gürel'in 'cadılık eğitimi' aldığı gündeme geldi. Cadılık eğitimi gündeminin ardından herkes Ece Gürel'e ormanda ne olduğunu sormaya başladı. Hakan Ural ve Ferda Yıldırım’ın sunduğu Neler Oluyor Hayatta programında da bu konu ele alındı. 

Canlı yayın konuklarından biri ise “Cadılığın El Kitabı” isimli kitabın yazarı olan ve “cadı” olduğunu iddia eden Ufuk Elver'di. Nasıl olduysa yayın sırasında elektrikler kesilince sunucuları bir ürperti aldı. İşte canlı yayında olanlar...

Türkiye Ece Gürel'e ne olduğunu merak ediyor. Televizyon ekranlarında 36 yaşındaki peyzaj mimarının ölümü konuşuluyor.

Türkiye Ece Gürel'e ne olduğunu merak ediyor. Televizyon ekranlarında 36 yaşındaki peyzaj mimarının ölümü konuşuluyor. Görseli

Belgrad Ormanı'nda kaybolduktan sonra hipotermi geçirdiği için iç organları iflas eden Ece Gürel'in kaybının 5. gününde vefat haberini almıştık. Önce sağ bulunduğu için sevindiğimiz sonra vefat haberi ile yıkıldığımız genç kadının başına ne geldiği aydınlatılamadı. Ece Gürel'in ailesi Müge Anlı'dan yardım istedi, olay ekranlara taşındı. 

Gürel'in ölümünden sonra gündeme gelen cadılık eğitimi iddiaları oldukça kafa karıştırdı. Hatta genç kadının eğitim aldığı Hale Nur Özen de gözaltına alınmıştı. 

Gürel'in spiritüel meselelerle ilgileniyor olmasının kaybıyla bir ilgisi var mı herkesin merak konusu oldu. Spiritüel konulara merak duyması, astronomi eğitimi alması ve cadılık eğitimi başladığı yönündeki iddialar, pek çok kişi tarafından farklı şekillerde yorumlandı.

Bu nedenle Kanal D’nin 'Neler Oluyor Hayatta' programında Hakan Ural ve Ferda Yıldırım yayınlarında konuyu gündeme taşıdı.

Programda sunucuların sorular yönelttiği bir araştırmacı yazar, bir spiritüel koç bir de 'cadı' olduğunu iddia eden bir yazar yer aldı. Ancak enerji sohbeti sırasında stüdyoda elektrikler gitti.

Programda sunucuların sorular yönelttiği bir araştırmacı yazar, bir spiritüel koç bir de 'cadı' olduğunu iddia eden bir yazar yer aldı. Ancak enerji sohbeti sırasında stüdyoda elektrikler gitti. Görseli

Ece Gürel’in trajik ölümüyle ilgili tartışmalar sürerken, konuya açıklık getirmek üzere canlı yayında, araştırmacı yazar Mehmet Ali Bulut, spiritüel koç Sibel Uzun ve Cadılığın El Kitabı adlı kitabın yazarı, kendisini 'cadı' olarak tanımlayan Ufuk Elver yer aldı. Stüdyoda ve uzaktan bağlantıyla gerçekleştirilen tartışmalar, Ece Gürel’in ölümüne dair farklı bakış açılarını ortaya koydu.

Mehmet Ali Bulut, büyü ve telkinin etkileri üzerine dikkat çekerken, bu tür mistik uygulamaların giderek daha fazla insanı etkilediğini belirtti.

Spiritüel koç Sibel Uzun ise bilinçaltına yapılan telkinlerin insanları kontrolsüz bir şekilde yönlendirebileceğini savundu.

Ancak herkesin dikkatini çeken açıklama Elver'den geldi. Yazar kendisinin 'cadı' olduğunu söyledi. 'Ben bir cadıyım' diyerek kendisini tanımlayan Elver, cadılığın aslında bir felsefe olduğunu ve yanlış anlaşıldığını savundu. 

Ece Gürel’in ölümü etrafındaki iddialar ve mistik uygulamalar hakkındaki bu tartışmalar sırasında ise stüdyo bir anda karanlığa büründü. Elektriklerin gittiği o anların ardından Hakan Ural, '11 yıldır burada çalışıyorum. İlk defa başıma geldi. Bu asla tesadüf değil.' dedi.

İşte o anlar:

İzleyenler de gerildi.

x.com

Ekran başında o anlara tanık olanlar şaşkınlıklarını dile getirdi.

x.com

Ece Gürel'in ölümü ile ilgili bu konuşulanlara tepki gösterenler de vardı.

twitter.com

"Ben cadıyım" açıklamasına esprili yanıtlar geldi.

twitter.com

Stüdyoda elektriklerin gitmesine inanmayanlar yorum yazdı.

twitter.com

"Elektriği kesmişlerdir." dediler. Siz ne düşünüyorsunuz? İnandırıcı mı? Yorumlarda buluşalım...

twitter.com

İlginizi çekebilir:

Kısmetse Olur Çağrı'nın Nihat Hatipoğlu'na Mavi Ekran Verdiren Sorusu
Ece Gürel'in Ölümü ile İlgili Bir Tanık İlk Kez Müge Anlı'da Konuştu: "Ormanda Kadın Çığlığı Duydum!"
Şimdiye Kadar İzlediğiniz Tüm Reality Şovları Cebinden Çıkaracak Sıcağı Sıcağına'da İşlenen En Sayko Olaylar

Popüler İçerikler

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Gözaltına Alınan Fatih Altaylı'ya Destek Verdi
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Gözaltına Alınan Fatih Altaylı'ya Destek Verdi
Nihal Candan’ın Ölümünün Ardından ‘Kusursuz Beden Algısı’nın Nasıl Dayatıldığını Anlatan Video Gündem Oldu
Nihal Candan’ın Ölümünün Ardından ‘Kusursuz Beden Algısı’nın Nasıl Dayatıldığını Anlatan Video Gündem Oldu
ODTÜ'de Kriz! Öğrenciler Mezuniyete Dansöz Getirdi: İnceleme Başlatıldı
ODTÜ'de Kriz! Öğrenciler Mezuniyete Dansöz Getirdi: İnceleme Başlatıldı
YORUMLAR
13.03.2025

Bilerek yapiyolar, yusuf guney ciktiginda da 2 kere elektirikler gitmisti… insanimizin boyle seyler hosuna gidiyor… Cadilik bir felsefedir bir zanaattir. Bu felsefeyle (bitkiler ,saglik, ruh, astroloji, enerji vb) ilgilenen insanlar kendine cadi diyebilir… Sosyolojiyle ilgilenin sosyolog oldugu gibi… bunu sacma sapan yerlere cekiceginize daha gercekci seyler ustunde dursaniz mesela mobing ve insanin insana zulmu gibi!!?!?

13.03.2025

bu arada pagan topluluğu içinde en nefret edilen insan. yıllardır kendini gelistirememis kitabı çalıntı. 18-25 yaş arasi ergen kitle takipcisi kendiside 30 35 lerjnde var. Çalıntı bilgiler ve uyduruk şeyler yayarak ergenlere kendini övdürüyor 😂

13.03.2025

Bi ara takip ediyordum kendisini severek. Sonra canlı yayında soru-cevap şekilde bir yayın gibi bir şey yaptı cadılık üzerine. Sorduğum soruya verdiği yanıt daha doğrusu tepki diyeyim biraz kabaydı. Açıkcası itici buldum o günden sonra bir daha da takip etmedim kendisini.

13.03.2025

Bu cadılık "Laik Üfürükçü" version filan mı oluyor?

TÜM YORUMLARI OKU (12)