Ebru Şallı'ya Haciz Şoku: Dolandırıcılıktan Yargılanan Eşi Uğur Akkuş'un Borçları Başını Fena Yaktı!

Yıllar geçse de hep fit ve güzel kalışı, sağlıklı beslenmeye ve spora verdiği önem, özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen isimlerden biri Ebru Şallı!

2019 yılından beri Uğur Akkuş'la evli olan Ebru Şallı, uzunca bir süredir eşi ve evliliği hakkındaki iddialarla gündeme geliyor fakat her seferinde konuyu minimum yorumla kapatmayı tercih ediyor. Şiddet, aldatma ve dolandırıcılık içeren iddiaların da kimini yalanlıyor, kimine sessiz kalıyor.

Havalimanında beraber gözaltına alındıkları zaman "benlik bir durum yok" diyerek konuyu kapattığı anlar buna bir örnek, detaylardan bu yazımızda bahsetmiştik:

Ebru Şallı Eşiyle Beraber Havalimanında Gözaltına Alındığı İddialarına Evinden Cevap Verdi!

Merak edenler için Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'un son durumu da burada:

Ebru Şallı'ya Büyük Şok: Eşi Uğur Akkuş'a 'Nitelikli Dolandırıcılık' Suçundan Ceza

Şimdi dönelim asıl konuya. Ebru Şallı, geçtiğimiz saatlerde yine ve yeniden eşi Uğur Akkuş'un borçları sebebiyle gündeme oturdu. 12 Punto'dan Masum Gök'ün haberine göre Uğur Akkuş'un davalarının birinde olay Ebru Şallı'ya kadar uzandı.

Olayın iç yüzü şöyle; Gök'ün haberine göre, Zeynep K. isimli bir kadın, 11 Haziran 2020 Uğur Akkuş'un ortağı olduğu şirkette işe alındı. 2021 yılının Nisan ayında ise işine son verildi fakat ödenmesi gereken miktar kendisine ödenmedi.

Bunun üzerine mahkemeye başvuran Zeynep K., İstanbul 10. İş Mahkemesi tarafından haklı bulundu. Zeynep K. 73 bin lira alacağı için işe girdiği şirkete hacze gitti. Ancak Uğur Akkuş'a ait bütün şirketler borç batağında olduğu için bu para tahsil edilemedi.

Parasını şirketten alamayacağını anlayan Zeynep K., çareyi konuyu Ebru Şallı'ya taşımakta buldu. Zeynep K., Ebru Şallı'nın banka ve taşınmazlarına haciz uygulatınca ödenmesi gereken miktar hemen Uğur Akkuş tarafından ödendi...

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Merve Boluğur'a Dava Kararı Kahkaha Attırdı: "Erkekleri Koruma Derneği" Parodi Hesabı Gerçek Sandı!
Norveçli Njerve'yi Beğenen Mert Yazıcıoğlu'na Gelen "Stalker" Yorumları Cüneyd Severleri Büyük Kızdırdı!
Ağzına Sağlık: Hande Yener, Kadınların "Çıplaklığından" Şikayetçi Olduğunu Söyleyen Kullanıcıyı Fena Haşladı!

Popüler İçerikler

Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
Müge Anlı'da Eşinin Peynir ve Turşu Karşılığında Kendisini Sattığını Söyleyen Jigolo Görenleri Şoke Etti!
Arabistanlı Lawrence Tarafından Pusuya Düşürülen ve 105 Yıldır Arap Çöllerinde Yatan Osmanlı Treninin Hikayesi