Ebru Polat Kalça Dekoltesiyle Yürek Hoplattı!

Geçtiğimiz günlerde kendi adıyla kurmuş olduğu kozmetik markasının gelirini TV8 ekranlarında yayınlanan İkinci Sayfa programında paylaşan Ebru Polat'ın aylık geliri olay olmuştu. Ebru Polat şarkıcı kimliğinin yanı sıra sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğraflarla da adından söz ettiriyor. İşte Ebru Polat'ın olay olan dekoltesi...

Ebru Polat, geçtiğimiz günlerde konuk olduğu Tv8 ekranlarının sevilen programı İkinci Sayfa'da kozmetik markasının satışlarından bahsetmiş ve aylık geliriyle gündeme oturmuştu. Polat;  şarkıcı, girişimci kimliğinin yanı sıra güzelliği ve cesur pozlarıyla da magazin gündemine oturmayı başarıyor.

Ebru Polat Dillere Pelesenk Olan Şarkısıyla da Çok Konuşulmuştu

Ebru Polat'ın geçtiğimiz yıla damga vuran şarkısının  'hiç öpmiyim canım yılan sevmiyorum' sözleriyse dillere pelesenk olmuştu. Polat'ın son olarak sahnede giydiği kalça detaylı elbisesiyse dinleyenlere hem kulak hem göz ziyafeti yaşattı.

Ebru Polat, yakın zamanda Seyhan Soylu'nun moderatörlüğünü yaptığı 'Al Sana Haber' programında da yorumculuk yapmıştı.

Ebru Polat'ın Instagram'da 2.5 M Takipçisi Var

Polat'ın paylaştığı kalça dekolteli elbisesiyle olan fotoğrafı görenlerin yüreğini hoplattı. Instagram'da 2.5M takipçisi bulunan Ebru Polat, cesur pozlarıyla konuşulan isimlerden.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Kozmetik Markası Olan Ebru Polat'ın 12 Saatte Ne Kadar Para Kazandığını Görünce Uzaklara Dalacaksınız!

Popüler İçerikler

Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi