Ebru Gündeş Ayrılık Haberlerinin Ardından Nispet Yapar Gibi Eşi Murat Özdemir'le Fotoğraf Paylaştı!

Bir süredir Ebru Gündeş'in eşi Murat Özdemir'den boşanacağı iddia ediliyordu. Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş'ten ayrılık haberlerine nispet niyetinde fotoğraf geldi. Tuğba Ekinci'nin yorumu ise olay oldu!

Sesiyle yıllardır milyonları kendine hayran bırakan ünlü şarkıcı Ebru Gündeş'i mutlaka tanıyorsunuzdur. Ünlü şarkıcı başarılı kariyerinin yanısıra özel hayatı ile de magazin gündeminin en çok konuşulan isimlerinden bir tanesi.

Ünlü şarkıcının geçtiğimiz aylarda kendisinden 12 yaş küçük sevgilisi ile Dubai'de gizlice evlenmesi de magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı hatırlarsanız!

4. kez evlenen Ebru Gündeş, gelinlikli son pozlarından sonra eşiyle birlikte sırra kadem basmış, ikiliyi bir daha yan yana pek görememiştik.

Hatta son dönemlerde bazı magazin sayfalarında ikilinin ayrılacağına dair iddialar bile dolaşmaya başlamıştı.

İddiaları gören Ebru Gündeş ise ayrılık haberlerine cevap niteliğinde pozu ile geldi! Eşi Murat Özdemir'le bir karesini paylaşan Gündeş, paylaşımına "İyi ki1 notunu düştü.

Tuğba Ekinci'nin Gündeş'in paylaşımına yaptığı yorum ise herkesi şaşırttı!

👇🏻

👇🏻

👇🏻

👇🏻

👇🏻

👇🏻

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ı Evrim Alasya'nın Evlilik Açıklaması Sosyal Medya Kullanıcılarını İkiye Böldü!
Her Yerde Varım Deyip Derdini X'ten Anlatan Ünlülerin Biraz Atarlı Biraz Kahkahalı Tweetleri
Kayınvalideden Onay Alan Serenay Sarıkaya'nın Sevgilisi Mert Demir'le Ev Bakmaya Çıktığı İddia Edildi!

Popüler İçerikler

THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
YORUMLAR

pardon kime neyin nispetini yapmış birde evlendiği eşi kendisinden 12 yaş küçükmüş pnedp bişeyi bi içeriği paylaşıyorsun mutlaka birileride senin paylaştığını yüzüne vurur bunu bilmelisin daha önce yayınladığınız içeriklerinizdede ünlü bir erkeğin kendinden küçük birine ilgi duymasını eleştirel başlık atmışsınız sapık gibi peki ebru gündeşin yaptığı ne y ozamsn sapıklık olmuyormuş ben nispeten takılmadım ben bu konuya takıldım

onedio bakıyorum başlıkta ebru hğndeşin yaşını ve evlendiği adamın yaşını belirtmemşşsimiz ama bir erkek ünlü olsa direk başlıkta şu yaşta bir ünlü erkek su yaştaki ünlü modelle çıkkoyor direk kışkırtıcı bir başlık tamam bu iş içeriğin aralarında belirtmiştiniz yaşını adamın

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ