Ebrar Karakurt'un 'Boş Yapma Abdülhamit' Paylaşımına Bir Tepki de Yeniden Refah Partisi'nden: "İhraç Edilmeli"

Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları Başkanı Melih Güner, A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncusu Ebrar Karakurt’un İtalya maçı sonrası paylaştığı fotoğrafa tepki göstererek milli oyuncunun takımdan ihraç edilmesi gerektiğini savundu. 

‘Filenin Sultanları’, CEV Avrupa Şampiyonası’nda finale yükselmeyi başarırken, takımın yıldızı milli voleybolcu Ebrar Karakurt’a yönelik tepki ve saldırılar devam ediyor.

Geçtiğimiz gün bir sosyal medya kullanıcısı, Karakurt’un paylaşımının altına “Müslüman Türk milleti olarak sana tahammül etmeye devam ediyoruz…” diye yazmıştı. Karakurt ta bu yoruma “Boş yapma Abdülhamid” diyerek yanıt vermişti.

Ebrar’ın bu paylaşımına tepkiler sürerken bir tepki de Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları Başkanı Melih Güner’den geldi.

Güner, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Ebrar’ın milli takımdan ihraç edilmesi gerektiğini söyledi. İşte Güner’in paylaşımı:

Melih Gökçek, Milli Voleybolcu Ebrar Karakurt’u Hedef Aldı
TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ Tarih Yazan Filenin Sultanları'na Sözleriyle Hepimizin Sesi Oldu

Popüler İçerikler

Komedyen Polemiği Dallanıyor: Usta Oyuncu Zihni Göktay'dan Cem Yılmaz ve Hasan Can Kaya Atışmasına Olay Yorum
Nagehan Alçı'dan Canlı Yayında Güldüren Rasim Ozan Kütahyalı Göndermesi: "Neler Çektim"
Yeni Rekor Kilidi Açıldı: Popstar Yarışmasıyla Akıllara Kazınan Bayhan Dünya Listesi'nde Zirveye Yerleşti!
YORUMLAR
02.09.2023

Bizde Atatürk'ün askerleri olarak bıktık ; sıkıldık ve tahammül sınırımızın sonuna geldik sizlerden yobaz takımı...bu kız en azından bizleri gururlandırdı ; şu sıkıntılı günlerde bir nebze de olsa yüzümüzü güldürdü..sizin bu dünyadaki vasfınız ne..?? sadece oksijen israfı..BOŞ YAPMAYIN KAKALAKLAR..!!

02.09.2023

Bunlar eşşşek kardeşim eşşek , ebrar denen erkeksi kadın ne kadar lgbt li ise bunlarda bir o kadar yobaz görünüm arkasına sığınıp yolsuzluk ve yalakalıkla bir virüs gibi çoğalan bakterilerdir . Taraf tutan herkes yanlış tarafı tutuyor ama hepsi birbirini olmayacak yerlerden vurmaya çalışıyor.. Garip

02.09.2023

Ülkeye 1 gram faydası olmayan sülükler neden bu kadar arsız.

02.09.2023

Asıl seni ihraç etmek gerekir Melih Güner

TÜM YORUMLARI OKU (110)