Ebrar, Zehra, Hande, Eda Erdem: Voleybol Milli Takımı Oyuncularından THY'ye ‘Özel Uçak’ Tepkisi

A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncularından Ebrar Karakurt ve Zehra Güneş, 13 saatlik Amerika yolculuğu için ‘özel uçak’ tahsis etmek yerine ekonomi uçmaları yüzünden Türk Hava Yolları’na tepki gösterdi. 

Ebrar ve Zehra'nın ardından diğer oyunculardan da tepki mesajları geldi...

Geçtiğimiz aylarda Avrupa Şampiyona olan milli takım oyuncuları tarifeli uçakla yurda dönerken milli futbol takımının Ermenistan maçına özel uçakla gitmesi de tartışma yaratmıştı. 

Milletler Ligi maçları nedeniyle seyahat eden A Milli Kadın Voleybol takımımızda yine uçak krizi yaşandı.

13 saatlik ABD uçuşuna tarifeli uçakla ve ekonomi sınıfında uçan oyunculardan Ebrar Karakurt yaşananlara sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

“Başka takımlar için özel uçak tahsis etmeye devam, bize gelince ekonomi” diyen Ebrar Türk Hava Yolları’na tepki gösterdi.

Ebrar'dan sonra bir tepki de Zehra Güneş'ten geldi.

Hande Baladın...

Eda Erdem...

Simge Aköz...

Aslı Kalaç...

Geçtiğimiz yaz aylarında da Avrupa Şampiyonu olan voleybol takımımız yurda tarifeli uçakla dönerken erkek futbol takımı Ermenistan maçına THY’nin özel uçağıyla gitmiş, o zaman da tartışmalar yaşanmıştı.

A Milli Futbol Takımına Tahsis Edilen Özel Uçak Sosyal Medyada Tepki Çekti

Popüler İçerikler

Problem Yaşadığı Kızıyla Konuşmalarını Paylaşan Deniz Akkaya'nın İfşa Israrı "Yeter" Dedirtti
TSK, İnternetin Fişini Çekti: Kışlalarda İnternet ve Sosyal Medya Kullanımı Yasaklandı!
Şoke Eden Öneri Ortaya Çıktı: Türkiye'de Bahşişten Vergi mi Alınacak?
YORUMLAR

haklı mı haklı. bu gelir gider meselesi değil. kızlar avrupa şampiyonu olduğunda oooo yeeee en büyük bizim kızlar, ama hizmete veya itibara geldiğinde iş voleybol o kadar kazandırmıyor. kimi de demiş ki hükümetle thy yi karıştırma. hükümet ekonomi ucacaklar dese de aynı ay yıldızı paylaştıkları thy kızlara jest yapabilirdi. bir uçak kaldırmak thy yi batırmaz

26.05.2024

bir uçak kaldırmak THY batırmaz ama anlaşmalar dahilinde cezai mueddiyeleri var.Ayeica bilmediniz konularda bence yorum yapmayın.tavsiye değil sadece rica ediyorum.Bu sebepten gereksiz yere dünya üzerindeki en çok noktaya uçan ve hizmet kalitesi belli olan bir şirketi ve çalışan sayısı 80.000 le ri geçmiş bir büyük aileyi zan altına atmayınız.

26.05.2024

Suçunuz şort giyen kadınlar olmanıź,erkek olsaysaydınız,hele bide futbolcu olsaydınız,ingiltereden 8 yeseydiniz bile sizi özel uçakla alırdık.

26.05.2024

Milyonlarca Euro değeri olan futbolcularla 100bin Euro anca Eden salon sporcularını mı kıyaslıyorsunuz cidden:))

26.05.2024

Akepenin trolleri her yerde hemen yorumlara doluşuyorlar

26.05.2024

ne için kime dedigini bilmiyorum ama yazdığım her satır sadece çalıştığım yere yapılan saygısızlık o zaman bin meyin arkadaşım,bu nedir ya çok değişik bir yaklaşım var herkesten,hee ayrıca troll diye ortaya söz atanların da ne olduğunu biliyorsunuz

TÜM YORUMLARI OKU (157)