Ebrar Karakurt'tan Melis Sezen'in Altın Kelebek Konuşmasına Gönderme! "Bunu Giyiyorum Çünkü Üstümde..."

Geçtiğimiz günlerde 47. Altın Kelebek Ödülleri'nde ilginç anlar yaşandı. Yıldızı Parlayanlar ödülüne layık görülen başarılı oyuncu Melis Sezen'in ödül konuşması sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi. Milli voleybolcumuz Ebrar Karakurt ise Sezen'in konuşmasını tiye alan paylaşımlar yaparak herkesi güldürdü. Sezen'in 'Bunu tutuyorum çünkü elimde' sözüne karşılık Karakurt ise 'Bunu giyiyorum çünkü üstümde.' sözüyle karşılık verdi. İşte Ebrar Karakurt'un o paylaşımları...

Ebrar Karakurt'tan Melis Sezen'e Gönderme

Sadakatsiz dizisindeki büyük başarısı ile 47. Pantene Altın Klebek'te 'Yıldızı Parlayanlar' ödülüne layık görülmüştü. Ödül töreninde sahneye çıkan Melis Sezen hem yaptığım konuşma hem de giydiği kıyafet ile gündeme bomba gibi düşmüştü. Beyaz derin göğüs dekolteli elbisesi ve 34 milyon 256 bin TL değerindeki kolyesi ile göz kamaştıran ünlü oyuncu, yaptığı konuşma ile çok konuşuldu.

"Bunu Giyiyorum Çünkü Üstümde"

Sezen, ödülü aldıktan sonra yaptığı konuşmada 'Bunu tutuyorum çünkü elimde şu an' demiş ve bu sözü olay olmuştu. 

Pembe saçlı Milli voleybolcumuz Ebrar Karakurt'tan Melis Sezen'in bu olay olan sözüne gönderme geldi.

"Bakıyorum Çünkü Gözüm Var"

Karakurt 'Bunu Giyiyorum çünkü elimde', 'Bakıyorum çünkü gözüm var.' yazılı sosyal medya paylaşımlarıyla güzel oyuncuyu tiye aldı.

Popüler İçerikler

'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
YORUMLAR

Yaa salak yaa birileri bu 3.türün Bi tarafını kaldırdığı ve alkış tuttuğu için böyle. Nasıl bu ülkede artık evli erkekleri ayartmanın dizilerde normal olduğunu gösterdilerse.Artık cinsiyetsizliği yada 3.türleri de normal göstermeye çalışıyor lar. Hayvanlar ile evlilik olayı yakında çıkarsa şaşırmayacağım artık.

Homofobiklik yapma burada! Nefret sucu isliyorsun. O hala normal bir insan. Unutma escinsel dogulur, sonradan olunmaz, tercoih degildir! iki resit isanin rizasi ile olur, Osmanli'da cok yaygindir, kültürümzde vardir. Zoofili veya Pedofili ile kiyaslanamaz, burada cocuklar ve hayvanlarin rizasi olamaz. Simdi git baska yerde nefretini kus!

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ