Ebrar Karakurt, Takım Arkadaşına İsyanı Etti: 'Bu Bir Çağrıdır, Yeter'

Ebrar Karakurt, takım otobüsünde sürekli İspanyolca şarkı çalındığını söyleyerek isyan etti. Karakurt'un esprili eleştirisi sosyal medyada gündem oldu. 

Voleybol Milletler Ligi Hong Kong etabının sona ermesiyle Filenin Sultanları, çeyrek final için Tayland'a yol aldı. Cuma günü saat 16.30'da Polonya ile karşılaşacak olan milliler, antrenmanlara şimdiden başladı.

Antrenmana giderken takım otobüsünde yaşananlar sosyal medyada gündem oldu. Millilerin antrenmana gidişini gösteren videoda, otobüste sürekli İspanyolca şarkılar çalınmasına Ebrar Karakurt'tan, esprili bir dille isyan etti. Karakurt, "Ya yeter be! Her gün İspanyolca şarkı mı dinleyeceğiz?" dedi.

Milli voleybolcu otobüsteki şarkı tercihinin kendisi ve Derya Cebecioğlu tarafından yapıldığını söyleyerek, "Hayır, hayır Derya dinlemiyor. Mile yüzünden sürekli İspanyolca dinlemekten bıktık. Bu bir çağrıdır. Mile'nin İspanyolca müziklerini kapatmamız lazım" dedi.

Bazı sosyal medya kullanıcıları Karakurt'a, "Mile'ye sesleniyorum, lütfen İspanyolca müzikleri kapat!", ''İsyeeeaaaannn'', ve ''Ebrar'ı tebrik diyorum Türkçe müzik candır'' diye yazdı.

ABD'de Hakim Karşısına Çıkan Eylem Tok'a: ''Bir Katil Annesi Olmak Nasıl Bir Duygu?"
ORC'den Dikkat Çeken 'Erken Seçim' Anketi: Vatandaş Çoktan Kararını Vermiş
Yargıtay'dan Emsal Karar: Eşini, Eski Eşiyle Kıyaslayan Koca Tam Kusurlu Bulundu
Kurban Bayramı'nda Kahreden Olay: Yediği Kavurma Sonu Oldu

Popüler İçerikler

A Milli Futbol Takımımız Çekya'yı 2-1 Mağlup Ederek EURO 2024'te Son 16'da!
Türkiye Çekya Maçının Ardından Kıyafet Üzerinden Provokasyon Yapan Hesaplar Tepki Topladı
Elektriğe Yüzde 38 Zam! 1 Temmuz'dan İtibaren Geçerli Olacak Elektrik Zammı Açıklandı
YORUMLAR
18.06.2024

Yapacağınız habere sizin!! Mine ne aw, Mile yani Melisa Vargas'tan bahsediyor. Haberde anlam bütünlüğü yok. Editör olarak işe ben başlasam keşke.

18.06.2024

başlıklara bak ya "bu bir çağdırdır" nedemek a.q demet bile az dikkat ediyo..az ama..baya az

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ