Ebrar Karakurt, Aldığı Sayı Sonrası Karşı Takıma Doğru Yaptığı Sevinç Hareketiyle Sosyal Medyanın Gündeminde!

2022 FIVB Milletler Ligi çeyrek final maçında Tayland'ı 3-1 yenen A Milli Kadın Voleybol Takımı'mız, dün gece hepimize yarı final heyecanı yaşattı. 

Başarılı oyuncu Ebrar Karakurt'un aldığı sayı sonrası karşı takıma doğru yaptığı sevinç hareketiyse en az galibiyet kadar konuşuldu!

Filenin Sultanları dün akşam Tayland'ı 3-1 yenerek yarı finale yükseldi! Tabii hepimiz bu galibiyet karşısında çok gururlandık.

Kadın Voleybol Takımı'mızdaki her bir oyuncumuz başarısıyla göz doldururken, en az bu başarı kadar konuşulan bir şey daha vardı; Ebrar Karakurt'un sayı sonrası sevinci.

Mücadelenin üçüncü setinde aldığı sayı sonrası sevinen Ebrar, karşı takıma doğru bağırdı. Durumu fark eden takım arkadaşı Cansu Özbay ise Ebrar'ı tutarak takım arkadaşlarının yanına götürdü.

Sevinme şekli yüzünden eleştirilen Ebrar, Taylandlı izleyiciler tarafından Instagram ve Twitter'da yorum yağmuruna tutuldu; birçok eleştiri aldı.

Tabii eleştirilerin dozunun artmasının ardından Ebrar'a sosyal medyadan da destek mesajları gelmeye başladı.

twitter.com
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
twitter.com

Maçı bizzat salonda izleyen seyirciler de konuyla ilgili yorumlarda bulundular.

twitter.com
twitter.com

Tüm bu yaşananların ardından başarılı oyuncumuzdan da bir açıklama geldi. Ebrar Instagram'da paylaştığı mesajda,

“Sevgili Tayland hayranları; sporda hırslı olmak doğaldır. Bu değerli oyuncularınıza karşı bir şey değildi. Ülkenizi ve oyuncularınızı seviyorum. Hepimiz bu sporun bir parçasıyız’’ ifadelerine yer verdi.

Ebrar gerçekten de başarılı ve hırslı bir oyuncu...

Siz bu yaşananlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Buyurun yorumlara!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Filenin Sultanları Yarı Finalde! 🏐
Kudurtmaya Devam! Ebrar Karakurt, Kendisine Yapılan Çirkin Yoruma Verdiği Cevapla İçimizin Yağlarını Eritti

Popüler İçerikler

Milli Eğitim’in Yeni Müfredatında Tartışmalar Devam Ediyor: Din Kültürü Dersleri 572, Atatürkçülük 77 Sayfa
Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
YORUMLAR
15.07.2022

ebrarnedio.com

15.07.2022

Biraz empati lütfen, aynı olayı mesela egonu bize yapsa kıyamet koparırız. Bir başka konu biz Türkler maalesef şöhreti kaldıramıyoruz. Bunun pek çok örneği olduğu gibi son örneği de ebrar. Daha önce de sevinçleri vardı ama dikkat ederseniz artık abartmaya başladı ve takım arkadaşları bile müdahale etmek zorunda kalıyor. İnşallah bu şöhret sarhoşluğundan kurtulur ve sporcu olarak, Türkiye'yi gururlandırmaya davam eder, yoksa kısa sürede o da unutulup gidecek maalesef...

15.07.2022

önce bi terbiyeli olalım. Sonra olaya Türk, tayland, avrupalı, amerikalı olarak değil , insana saygı olarak bakalım. Ben olaya sporcu kimliğiyle bakıyorum, ama siz maşallah cinsel minsel her yere girmişsiniz. tekrar edeyim, empati lütfen, başkaları da ebrarı mesela sporcu olarak değil sizin tabirlerinizi kullanarak ve lgbt olarak eleştirirse adamlar haklı mı diyeceksiniz. yapmayın böyle, din, dil, ırk ayrımı yapmayın, sadece iyi insan kötü insan ayrımı olsun hayatınızda emin olun böyle daha mutlu olursunuz....

15.07.2022

Biraz şımardın galiba.. Erken yaşta gelen şöhret, cinsel yönelimlerine gösterilen tepki sonucu her halta abartı destek veren insanlardan gördüğün ilgi seni sahip olduğun yetenekten uzaklaştırdı. Şımardın

15.07.2022

Öncelikle sakin ol! Kimseye bir nefret kustuğumuz yok. Artık şu her halta nefret söylemi yakıştırması yapmaktan vazgeçin.. İçiniz dışınız çürümüş nefretinizden.

TÜM YORUMLARI OKU (40)