E-YDS 2021 Belgeleri Erişime Açıldı! İngilizce Sınav Giriş Yerleri Belli Oldu mu? Belge Alma Ekranı...

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 10 Temmuz’da uygulanacak olan e-YDS 2021/9 İngilizce sınava giriş belgeleri erişme açıldı. İşte e-YDS 2021 giriş belgesi alma ekranı...

E-YDS 2021 Sınav Giriş Belgesi

Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, ÖSYM’nin (osym.gov.tr) internet adresinden 08 Temmuz saat 14.00'ten itibaren T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleriyle edinebilecekler.

E-YDS 2021 İngilizce Sınava Giriş Belgeleri Erişime Açıldı

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM), e-YDS 2021/9 İngilizce sınavı giriş belgelerinin erişime açıldığını duyurdu.

ÖSYM tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Açıklamada, ''10 Temmuz 2021 tarihinde uygulanacak olan e-YDS 2021/9 İngilizce adaylarının, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır.'' denildi.

Adaylar, Sınava Giriş Belgesini, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile edinebilecekler.

Hafta sonu Cumartesi günü gerçekleştirilecek sınav öncesi ÖSYM'den adaylara uyarı geldi. ÖSYM Başkanlığı, ''e-YDS 2021/9 İngilizce için adaylar, saat 13.30’dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır.'' dedi

.E-YDS 2021 İNGİLİZCE SINAV GİRİŞ BELGESİ ALMA EKRANI

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Çok Konuşulacak Sahne: Kiliseden Rahatsız Olan Pembe’ye Papazdan Ders Gibi Yanıt
Serenay Sarıkaya mı? Hande Erçel mi? Maskülen Tarzın Kime Daha Çok Yakıştığını Birlikte Seçiyoruz!
Galatasaray'dan Hem PAOK'a Hem de Fenerbahçe'ye Maç Sonunda Gönderme!