E-Okul Dijital Karne Nasıl Görüntülenir? E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemine Nasıl Girilir?

Bildiğiniz gibi eğitim-öğretimin ilk dönemi cuma günü sona ermişti. Olumsuz hava koşullarının sebebiyet vermesiyle bazı veliler ve öğrenciler karnelere ulaşamadılar. Karneyi almaya gidemeyen veli ve öğrenciler E-Okul sisteminde veli bilgilendirme ile Dijital Karneye nasıl ulaşacağını merak ediyor. Ders notlarına ve karneye ulaşmak isteyen veliler E-Okul Veli Bilgilendirme sistemine girişi nasıl yapacaklarını araştırıyor. İşte veliler için E-Okul bilgilendirme sistemine giriş adımları!

Karnelerin verilmesi ve ilk dönemin sona ermesinin ardından veliler E-Okul Veli Bilgilendirme sistemi üzerinden öğrencilerinin notlarına ve karnelerine nasıl bakacaklarını araştırıyor. İşte sisteme giriş yapmak isteyen veliler için adımlar!

Adımlar Şu Şekilde;

İlkokul, ortaokul, lise kademelerindeki tüm öğrenciler karnelerine 'e-okul.meb.gov.tr' internet sitesi üzerinden ardından 'takdir ve teşekkür' belgelerine de sistem üzerinden erişebilecek.

E Okul'a giriş yaptıktan sonra, ekranın sol alt köşesinde yer alan 'e-Karne' alanına tıklamanız gerekiyor. Daha sonra Pop-Up iznini verdikten sonra açılacak olan e-Karne ekranında aldığınız belgeleri ve notlarınızı sorgulayabilirsiniz.

Popüler İçerikler

Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Kime Taş Geldi? Müge Anlı Narin Cinayeti ile İlgili Hakkında Yazılanlara Sert Yanıt Verdi!
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!