Düzenli Olarak Sinemaya Giden Erkeklerle Birlikte Olmak İçin 13 Neden

İnsanların hobi olarak gördüğü ve yalnızca boş zamanlarını değerlendirmek için yaptığı birçok aktivite, düzenli hale getirildiğinde tahmin ettiğinizden çok daha etkili oluyor. Düşünce yapınızdan günlük yaşantınıza kadar birçok noktada olumlu etkisi olan sinema da bunlardan bir tanesi. Biz de sizler için bu etkilerin bir kaçını derledik ve düzenli olarak sinemaya giden erkeklerle birlikte olmak için 13 sebebi sıraladık.

1. Kültür ve sanat gibi değerlere önem verirler, daha planlı olurlar.

Sinemaya gitmek onlar için boş zamanda yapılacak bir şey değildir. Programlarını yaparken özel olarak vakit ayırır ve bunu düzenli hale getirirler. Bu, hayatlarının da daha planlı olmasını sağlar.

2. Neyin, nerede yaşanması gerektiğini bilirler.

Karanlık, dev ekran, ses sistemi... Her yönüyle film izlemek için uygun yer sinema salonlarıdır. Onlar da bunun rahatlığını bilir ve bu arayışı hayatlarının her alanında uygularlar.

3. Sosyal ortamlara daha kolay ayak uydurabilirler.

Tüm güzelliklerine rağmen sinema salonları, en zor ayak uydurulan yerlerdir. Sessiz olmak, fazla hareket etmemek gibi dikkat edilmesi gereken birçok noktası vardır. Bu ortama alışık olan erkekler, girdikleri diğer sosyal ortamlara daha kolay adapte olabilirler.

4. Gelişmiş hayal güçleri vardır.

Özellikle fantastik filmler, hayal güçlerini geliştirir ve yaratıcılıklarını arttırır. Normal insanlardan çok daha farklı düşünmelerini sağlar ki bu da onları bulundukları her ortamda öne çıkartır.

5. Özgür kalabilirler!

Günümüzde bir dakikasını bile telefonundan ayrı geçiremeyen insanlar varken onlar, saatlerce telefonlarını kapalı tutabilirler. Bu onların saatlerce özgür kalabilmesi demek.

6. Odaklanma güçleri yüksektir.

Sinema salonlarının kendine has kuralları vardır. Ancak herkesin bu kurallara uyduğunu söyleyemeyiz. Parlaklığı sonuna kadar açık telefonların arasında, kolanın dibinin höpürtülmesine rağmen ve çiğnenen patlamış mısırları duymadan sadece filmlere odaklanmak... Bunu sadece gerçek sinemaseverler yapabilir!

7. Birden fazla kez düşünür, ince detaylara önem verirler.

İzledikleri onlarca şaşırtıcı final, onları daha farklı ve ince düşünmeye yöneltir. Bu da bütün hayatlarının her noktasına etki eder.

8. Güzel işleri desteklemekten çekinmezler, daima yanlarında olurlar.

Sinemaya gitmek hem maddi hem de zaman olarak harcama yapmak demektir. Ancak onlar bundan çekinmez, çünkü sevdikleri, beğendikleri bir alanı desteklemek onlar için olması gerekendir.

9. Seçicidirler, en iyisini bulana kadar ararlar.

Her şey gibi bu alışkanlığında bir bedeli var. Düzenli olarak sinemaya gitmenin hem ekonomik hem de zaman konusunda bir karşılığı var. Onlar da bunu bilir ve ayırdıkları zamanı en iyi şekilde değerlendirmek için çok seçici davranırlar. En iyisini bulmak onlar için önemlidir.

10. Eleştirel gözleri ve yorumlama yetenekleri daha gelişmiştir.

Bu kadar seçici olmaları, onların daha fazla seçeneği görmelerini ve karşılaştırmalarını sağlar. Bu durum hem eleştirel gözlemrini hem de yorumlama yeteneklerini geliştirir.

11. Ufukları açıktır.

İzledikleri filmlerin çeşitliliği, filmlerde işlenen konular ufuklarının açılmasını sağlar. Daha ileriyi düşünebilirler.

12. Geniş bir genel kültürleri vardır.

İzlenen onlarca film, okunan değerlendirmeler ve yapılan gözlemler... Bunlar geniş bir genel kültürün yapı taşlarıdır.

13. Ve en önemlisi, tüm bilgilerini ve güzellikleri sizinle hiç çekinmeden paylaşırlar.

Popüler İçerikler

Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
YORUMLAR
20.12.2018

ben her hafta sinemaya ve tiyatroya giderim ama ülkemizde sanata ilgi çok azaldı ve bu beni gerçekten çok üzüyor.

21.12.2018

Ah ahhh...

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ