Düzen Takıntısı Olanların Ürünlerini Yerleştirirken Çektikleri Videoları İzlerken Rahatlayacaksınız

Son zamanlarda ortalığı kasıp kavuran, TikTok' ta akım haline gelen düzenleme videolarından en sevilenleri sizin için seçtik. Düzen akımına sizde katılmayı düşünürsünüz diye, videolardaki düzenleyicileri ve benzerlerini eklemeyi ihmal etmedik. Evinizde son derece düzenli ve tertipli çekmeceler, dolaplar, kilerler yaratmaya ne dersiniz? O zaman, hiç vakit kaybetmeden içeriğimize geçelim.

Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

“Bu içerik marka işbirliği içeriyor olabilir.”

Bu içerik 27.01.2023 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

1. Mutfak çekmecelerindeki dağınıklığın, yemek yaparken ne kadar vakit aldığını bilen bilir.

Baharatlar, yemeklere anlam katan en güzel dokunuşlardan biri. Ancak çeşitliliğinden ve kullanım açısından oldukça zor olduğunu belirtmek gerek. Zaman kaybı yaşamamak adına baharatları gruplandırabilir, isimlendirebilir hatta düzenleyiciler ile derleyip toplayabilirsiniz. Videodaki ürünün benzerini, sizin için araştırdık ve bulduk. 

Pratikliği ve düzeni mutfağınızda hissetmek için bu ürünü, mutlaka buraya tıklayarak inceleyin.

2. Artık buzdolabını açıp bakmak için sebebiniz olacak.🤣

Meyveleri, sebzeleri, yumurtaları, içecekleri ve çok daha fazlasını yerleştirdiğimiz buzdolabında düzeni sağlamak zor olabiliyor. Dolabın kapağını açtığınızda içinizin huzurla dolacağını garanti ettiğimiz düzenleyicileri sizin için seçtik. 

Zamlara karşı istiflemeyi önlem bildiyseniz bu 10'lu organizer, yardımınıza koşacak. Depolama kapasitenizi artıracağından eminiz. Şeffaf olduğundan zamandan tasarruf etmenizi sağlamanın yanında stok durumunuzu kontrol etmeniz için birebir.

Farklı bir önerimiz de gazlı içecekler ve konserveler için özel olarak tasarlanmış bu çift katlı organizer, pratikliği ile benzersiz bir düzen sağlayacağını garanti veriyoruz.

Dar bir buzdolabına sahipseniz, 360 derece dönebilen çok fonksiyonlu bu ürünü de kaçırmayın.

3. Atıştırmalıkların düzeni gözümüze hitap ederse belki sonsuza dek bozmayız.😎

Öncelikle videodaki sepetlerle başlayalım. Sepetler, hem uygun fiyatlı hem de oldukça kaliteli olduğundan evinizdeki en iyi dostunuz olacak. Atıştırmalıklarınızı yerleştirirken çok zevk alacağınızı düşünüyoruz. Videonun devamında gözümüze poşet çaylarınızı, kahvelerinizi koyabileceğiniz saklama kutusu çarptı. Bir farklı poşet çay organizeri linkini de buraya bırakmış olalım.

4. Hayallerimizi süsleyen son derece düzenli ve tertipli kilerler, bu saklama kapları sayesinde şekillenecek.

Depolama alanının oldukça tertipli ve temiz görünmesi için düzenleyicilerin işlevi ilk kuraldır. Ürünleri depolayabilmek için farklı boyutlarda, uyumlu kaplar kullanmaktansa aynı boyut olanları tercih edebilirsiniz. Hem tezgah üstünde hem kilerlerinizde kullanım sağlayabileceğiniz bu saklama kaplarına, bir şans vermeye ne dersiniz? Sizin için saklama kaplarının aynısını bulduk, buradan ulaşabilirsiniz.

Cam ürünler her zaman ilk tercihimdir diyorsanız da sizi böyle alalım.

5. Makyaj malzemesi düzenleyicileri > bütün düzenleyiciler.❤

Evimizdeki her gün kullandığımız alanları elden geçirmek, rahatlamanın da başka bir boyutunu gözler önüne seriyor. Bakım rutinlerimizi sürdürmek için tercih ettiğiniz ürünleri nasıl düzenlemeniz gerektiğinden emin olamıyorsanız, sizin için önerilerde bulunalım. Makyaj malzemelerini düzenlerken kullanma sıklığına göre gruplandırmanızda fayda var. Sıklıkla kullandığınız ürünleri, videodaki gibi masa organizeri kullanarak el altında tutabilirsiniz. 3 katlı ve çekmeceli olduğundan depolama kapasitenizi de artıran bu ürün, mutlaka sahip olmanız gereken düzenleyiciler arasında yer alıyor.

6. Dillere destan olmayı başarmış, pratikliğiyle merak konusu olmaya devam eden bu ürünü gördünüz mü?

Piyasadaki diğer saklama kaplarına nazaran daha pratik olan bu ürün, sadece bir tuşla istediğiniz miktarda baklagili almanızı sağlıyor. 360 derece dönebildiğinden ürünleri almak için zahmet çekmenize gerek yok. Üst kapağını açarak ürünleri doldurduğunuzdan altta kalan eski bakliyatların son kullanma tarihi geçmeden kullanabilirsiniz. Üstelik şeffaf materyali, erzak kontrolü yapmanız için oldukça ideal.

Bir farklı model de burada

7. Seyahatlerinizin en can alıcı noktası artık bavul hazırlamak olmayacak.

Her kıyafetinizi düzene sokacak çok sıkıldığınız ezilmelere, kırışmalara son verdirecek bir ürünle geldik. Su geçirmez özelliğiyle de olası kazaların önüne geçen bu organizerler, seyahatlerinizi kolaylaştıracak. Giysilerinizi, ayakkabınızı, diş fırçalarınızı, kirli çamaşırlarınızı ve çok daha fazlasına düzen getirecek bu saklama çantaları, eşyaları kolayca organize etmeniz için birebir.

8. Size yer kazandıracak bu dekoratif düzenleyicilere, bir şans vermeye ne dersiniz?

Kağıt havlusu için duvarları delmeyi hoş karşılamıyorsanız, sizin için çözüm niteliğinde olacak bu askılar çok iş görecek. Dilerseniz, mutfak dolaplarınıza sığdıramadığınız fincanları da asabilirsiniz. Bu şekilde asmak istemezseniz de kendinden yapışkanlı bu modeli de buraya bırakmış olalım. Videonun devamında göze çarpan ürün de, dolap kapağına asılabilen sepet. Bu bölüme dilerseniz kesme tahtalarınızı, bulaşık süngerlerinizi, deterjanlarınızı koyabilirsiniz.

9. Evinizin her çekmecesine düzen getirebilecek bir düzenleyici seti düşünün...

Çekmeceleri düzenlemenin zamanı geldi. Farklı boyutları ile çekmecelerinize göre yerleştirebileceğiniz bu 16 adetten oluşan set, eşyalarınızın gözünüze hitap etmesi için yaratılmış. Saç süsü, oje, takı, yemek takımı, diş macunu, tarak, ofis malzemeleri ve çok daha fazlası için kullanım sağlayabilirsiniz. Üstelik yuvarlatılmış köşeli tasarımı sayesinde kolay temizlik sunuyor. Farklı bir seçeneğini de buraya tıklayarak inceleyebilirsiniz.

10. Mutfak çekmecelerinizi çok daha uzun süre düzenli tutacak, bu çatal bıçak takımı düzenleme fikrine bayılacaksınız.

Bu tür çatal bıçak takımı düzenleyicileri mağazalarda ve süpermarketlerde kolaylıkla bulunabiliyor. Ancak daha uygun fiyata sahip olmanız mümkün. Çatallar, yemek bıçakları, kaşıklar, doğrama bıçakları, çay kaşıkları ve birçok ürünü sığdırabileceğiniz bu çekmece içi kaşıklık, çekmecelerinize yeni düzen getirecek.

Makyaj Masanızı Düzenleyin! En Sevilen Makyaj Organizerları
Objelerden Aksesuarlara! Sade ve Şık Ev Dekorasyon Ürün Fikirleri
Salon ve Oturma Odalarınızı Baştan Yaratmak İçin Size İlham Verecek Birbirinden Özgün 21 Yaşam Alanı
Modern Çağın Dekor Rengi! Evini Siyah Detaylarla Asilleştirmek İsteyenler İçin Öneriler

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
YORUMLAR
30.01.2023

Peki linkler nerde

30.01.2023

mavi renkli yazılara tıklayınca çıkıyor

30.01.2023

Makyaj düzenleyiciler tam bir hayat kurtarıcı oluyor gerçekten

31.01.2023

kesinlikle ❤

TÜM YORUMLARI OKU (6)