Düzce Depremi Sırasında Başbakan Yardımcısı Olan Devlet Bahçeli'nin Bölgeyi Ziyaretinde Yaşananlar Sizi Hiç Şaşırtmayacak

Ege Denizi'nde merkez üssü İzmir'in Seferihisar ilçesi açıkları olan 6,6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Saniyeler süren depremde bazı binalar yıkıldı ve pek çoğu da hasar gördü. Çevre illerde de hissedilen depremin sonrasında şu ana kadar 109 vatandaşımızın hayatını kaybettiği ve 994 kişinin de yaralandığı açıklandı.

Detaylar için: 👇

Arama Kurtarma Çalışmaları 5. Gününde Neler Yaşandı?

Enkaz altından çıkarılan depremzedeleri bir yandan buruk bir sevinçle karşılarken, diğer yandan yitirdiğimiz canlar için ağlıyoruz ama kendi kendimize...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında onlarca kişinin yaşamını yitirdiği İzmir'deki deprem için 'Keşke riskli binalarda oturmak tercih edilmeseydi' diyerek vatandaşı suçladı mesela, yine yalnız bırakıldık.

Detaylar için: 👇

Bahçeli'nin 'Keşke Riskli Binalarda Oturmak Tercih Edilmeseydi' Açıklaması Tepkilerin Odağında

Talihsiz bu açıklamanın ardından Twitter'da Erdem Aksakal Düzce depreminin ardından dönemin Başbakan Yardımcısı Devlet Bahçeli'yle yaşadığı bir anısını anlattı.

12 Kasım 1999 günü Düzce'yi yerle bir eden deprem sonrası arama kurtarma çalışmaları sırasında Devlet Bahçeli'nin bölgeye nasıl geldiği bu paylaşım aslında günümüze de ışık tutmuyor mu?

İşte o paylaşım...

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

Popüler İçerikler

Devlet Tiyatrolarında Kriz! Genel Müdür Tamer Karadağlı'nın Açıklamalarının Ardından Oyuncular Tepkili
Fatih Altaylı Kendisini Eleştiren Bir Sosyal Medya Kullancısına Verdiği "Şaft" Cevabı ile Gündem Oldu
MasterChef'te Şef Mehmet Yalçınkaya'nın Yaptığı İmza Tabak Dalga Konusu Oldu!
YORUMLAR
03.11.2020

Siyasetçilerin büyük bir kısmı bu ülkenin virüsü.

her fırsatta şov yapmak o zamanda varmış o helikopterin pervanesi varya........... 🤐

Devlet Bahçeli MHP'yi ve ülkücülük hareketini bitirmek adına bulunduğu konuma getirildi ve görevini yapıyor, şahsi görüşüme göre. Yine şahsi görüşüme göre MHP ve ülkücülük hareketi ülkemize ve milletimize gereksiz düşmanlık, bölücülük, boş yere övünme ve birçok laf salatası getirdiği ama hiçbir fayda getirmediği için, MHP'nin ve ülkücülük hareketinin bitmesine 'kötüdür' diyemiyorum. Ülkücü değilim ama Türk'üm ve Türk'ün daha çok gelişmesini, şu anda olduğundan daha fazla bilinçlenmesini isterim, şu anda sahip olduğu güçten daha fazlasına sahip olmasını isterim, şu anda düşünebildiğinden daha geniş ve özgürce düşünebilmesini isterim, çünkü Türk'ün dünya insanlarına adil davranacağına inanırım. Türk'ün kendi insanları dahil olmak üzere hiçbir milleti hiçbir sebepten dolayı haksız olarak kayırmayacağına inanırım. Fakat bence bunlar ülkücülük değil. Yok neslimi kurtlar yetiştirdi, biz kurt gibi uluruz, kurt işareti yaparız demem, diyemem, ben insanım, kurt murt anlamam, hayvan değilim.

06.11.2020

türkün dünya insanlarina adil davranacagina inaniyormus, türk önce kendi insanina adil davranmayi ögrensin yeter.

TÜM YORUMLARI OKU (13)