Düzce'deki Cami Tuvaletlerinden 'Dün Gece 100'e Yakın Musluk Çalındı'

Düzce Belediyesi tarafından ücretsiz hale getirilen ve geceleri açık bırakılan cami tuvaletlerinden dün gece 100'e yakın musluk çalındı. 

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezindeki camilerde incelemelerde bulundu.

Çevredeki güvenlik kameralarının kayıtları inceledi.

Sabah saatlerinden itibaren tespit yaptıklarını söyleyen Düzce Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü İsmail Işıldak, "Dün gece 10 camimizden 100'e yakın musluk çalınmış. Sabah saatlerinden bu yana tespit yapıyoruz" dedi.

Işıldak "Biz Düzce Belediyesi olarak vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için tuvaletleri sabaha kadar açık bırakıyoruz. Ancak bu olaylar bizi üzüyor. Bu kişilerin daha duyarlı olmasını istiyoruz" dedi.

Popüler İçerikler

Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
YORUMLAR
18.02.2019

Bu ülkede İslam hep yasaklarıyla anlatıldığı için, "yanacaksın" dendiği için, İslam'ın peygamberinin "Ben güzel ahlak üzerine gönderildim" demesine rağmen yazın açılan Kur'an-ı Kerim kurslarında önem verilen şeyin sureleri/ayetleri/duaları düzgün gırlaktan çıkarmak olduğu için, Kur'an-ı Kerim'i haşa tövbe bir edebiyat kitabı gibi gören ilkokul mezunu bile olmayan Kur'an hocalarının çocuklara camii içerisinde muhabbet etmeyi bile yasakladığı için, aynı şekilde ömrü yalan dolanla geçmiş insanlar camiiye yardım ettiğinde kendilerini cennetlik saydıkları için, İslama bu tahribatı yaşattıkları için, bu habere hiç şaşırmadım.

18.02.2019

Hırkız arkadaşlar, lütfen biraz duyarlı olun...

18.02.2019

Hırsızlıkta , Diyanetle yarışan kişiler : Boşuna uğraşmayın daha çok fırın ekmek yemeniz lazım :D

TÜM YORUMLARI OKU (5)