Düzce'de Deprem!

Düzce'de önceki gün  5.9 büyüklüğünde meydana gelen deprem sonrası Gölyaka ilçesinde bugün 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

3.5 büyüklüğünde bir deprem

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) yapılan açıklamaya göre, merkez üssü Düzce'nin Gökyaka ilçesi olan 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Saat 12.00'da gerçekleşen depremin derinliği ise ilk belirlemelere göre 11.79 km olarak belirlendi.

Düzce'nin Gölyaka ilçesinde 23 Kasım'da gece saatlerinde meydana gelen ve İstanbul ile çevre illerde hissedilen 5.9 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmişti. AFAD, Gölyaka'daki depremde Düzce'de 37, İstanbul’da 1, Zonguldak'ta 6, Sakarya'da 1 ve Bolu'da 1 olmak üzere 46 kişinin yaralandığını açıklamıştı.

Düzce'de Deprem: İstanbul ve Marmara'da Hissedildi! Büyüklük 5,9
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Tansiyon İlacının İçinden 'Farklı' Madde Çıktı! On Binlerce Tansiyon İlacı İçin Piyasadan Toplatma Kararı
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Asgari Ücret 2026 Zam Açıklaması
Hem Devlet Hem de Özel Okullarda Uygulanacak: 14 Yaşından Küçük Öğrencilerin Başörtüsü Takması Yasaklandı
YORUMLAR
25.11.2022

Korku ile yaşamaya çalışan insanlar. Bu soğukta barınma, ısınma, yeme-içme sorunları. Offf allah yardımcınız olsun.

25.11.2022

oyle bir başlık ki sanarsın yine 5.9... Neyse Allah korusun.

25.11.2022

*sanırsın ;)

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ