Düz Dünyacılar'ın Vaadi: Antarktika'nın Fotoğrafını Çekene 100 Bin TL Ödül

Düz Dünya Derneği Başkanı Doğukan Özkan, Antarktika kıtası görüntülerinin gerçeği yansıtmadığını ileri sürdü. NASA dahil pek çok kurumun dünyaya sahte görüntüler servis ettiğini söyleyen Özkan, Antarktika kıtasının gerçek fotoğrafını çekene 100 bin TL ödül vereceğini açıkladı.

Dünya'nın düz olduğunu söyleyen Doğukan Özkan tarafından Düz Dünya Derneği  Türkiye'de de geçen yıl kuruldu. Bilim insanlarının tepkisine neden olan bu derneğin kurucusu olan Özkan, Dünya'nın küre şeklinde olduğunu kanıtlayanlar için vadettiği 50 bin TL ödülün ardından şimdi de Antarktika Kıtası'nı görüntüleyene 100 bin TL ödül vereceğini açıkladı.

Bilim insanlarını yalancılıkla suçluyor

NASA'da görevli Türk astrofizikçi Dr. Umut Yıldız'ın kendisini NASA tesislerini gezdirmek üzere ABD'ye davet etmesine rağmen NASA'nın dünyaya servis ettiği görüntülerin gerçeği yansıtmadığını belirten Doğukan Özkan, adeta görüntü savaşı başlattı. Yalancılıkla suçladığı bilim insanlarına meydan okuyan Doğukan Özkan, küre dünya modelindeki görüntüler ve düz dünya modelindeki çizimlerle Antarktika'nın dünyanın etrafını çevreleyen buzullar olduğunu söylüyor.

Kıta fotoğrafını çekene para ödülü

Özkan iddiasını ve para ve ödülünü şöyle aktarıyor:

'Gerçek diye anlatılan Antarktika kıtası güneyde bir parça olarak yer alıyor fakat düz Dünya modelinde, Dünya'nın etrafını çevreleyen buz dağlarıdır. Yani aslında bir kıta değildir. Elimizdeki teknolojiyle uçuş rotalarına baktığımızda hiç bir uçak Antarktika kıtası üzerinden geçmez. Çünkü burası anlatıldığı gibi bir kıta olmadığı için geçilmesi teknik olarak mümkün değil. Gerçek Antarktika, Dünya'nın etrafındaki buzullardır. Bunun aksini ispat edecekler için 100 bin TL ödül hazır. Derneğimiz tarafından anında ödeme yapılacak.'

Popüler İçerikler

Bir Dönemin En Parlak İş Fikriydi: İnternet Kafeler Mazi Oluyor!
Cübbeli Ahmet Hoca Kalp Krizi Geçirdi: Hastaneye Kaldırılan Cübbeli Ahmet Hoca’ya Anjiyo Yapılacak!
Ruslar, Moskova'yı Kana Bulayan Teröristleri Cinsel Organına Elektrik Vererek Sorguladı!
YORUMLAR
24.08.2019

antartikaya gitmeye gerek yok. kendisine basit matematikle kendi haritasi uzerinden ispat yaparim. gosterdigi duz dunya haritasina gore en uzun ucus mesafesinin avustralya ile guney amerika arasinda olmasi gerekir. japonyada her iki kita arasindaki duz cizginin uzerinde olduguna gore sydney-tokyo ucus suresi ile tokyo-santiago sili ucus surelerinin toplami asa yukari sydney santiago ucus suresine yakin olmali. sydney tokyo 9,5 saat, tokyo-santiago aktarmasiz 22 saat. bu durumda haritaya gore sydney-santiago ucusunun 31,5 saat civarinda olmasi beklenir. keza bu haritaya gore tum dunyayi boydan boya geciyorsun, daha azi beklenemez. peki gercek deger nedir, sydney-santiago ucusu 12,5 saat :) . sanirim sydneyden santiagoya concorde ile gidiyorlar. cok kafasina takiliyorsa 100bin tlye gerek yok, 5-10bin tl ile kendisi ayni ucusu yapabilir.

1950: Gelecekte uçan arabalar olacak 2019: dÜnYa dÜzDüR aRkAdAşLaR

Pasif Kullanıcı
24.08.2019

Aptallik da bir psikolojik rahatsizlik kabul edilip tedavi edilmeli.

TÜM YORUMLARI OKU (75)