Bu İfadelere Katılmıyorsanız Büyük İhtimalle Yüksek Duygusal Zekaya Sahipsiniz!

Kimileri zekasına güvenir, kimileriyse pek de zeki olmadığını iddia eder. Ama duygusal zeka hakkında konuşulduğunu nadiren duyarız. 

“Duygusal zekası pek iyi değil” lafı ancak yapılan dedikodularda geçer. O da nadiren. 

Acı gerçek şu ki, duygusal zekasını kullanmakta iyi olmayanlar bunun farkına neredeyse hiç varmazlar.

Bilimsel verilerse bu durumun gerçekteki önemini çok iyi açıklıyor. Buna göre, işinde en başarılı insanlarla diğerleri arasındaki en büyük fark duygusal zekaları!

Bu durum tabi ki duygusal zekasını kullanmayan insanların başarılı olamayacakları anlamına gelmiyor. Tam tersine, başarılı olan insanların bir de işin içine duygusal zekalarını katarak yol katetmeleri onlara inanabileceklerinden fazla fayda sağlayacaktır. 

Peki duygusal zekanızı geliştirmeye çalışmanız gerektiğini nasıl anlayacaksınız? 

Bu anketle çoğunluğun arasındaki yerinizi tek tıkla görebilir, duygusal zekanızın üzerine çalışmanız gerekip gerekmediğini test edebilirsiniz!

Popüler İçerikler

Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
Polisten Pedofili Operasyonu: Fotoğraf ve Video Yayınlayan 156 Kişi Gözaltına Alındı
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
YORUMLAR
31.01.2016

çoğunluk duygusal geri zekalıysa ben de öyle olmalıyım? bi bok anlamadım. herkesle aynı cevabı vermek mi iyi yoksa vermemek mi iyi? duygusal zekamı öğrenemedim çok gıcık oldum şuan :))))

31.01.2016

ilk soru duygusal zekaya bağlı değil, anlatabilme kabiliyetine bağlı... karşındakine anlatamıyorsan nasıl anlayacak düşüncelerini? biraz da o gözle bakın ve benmerkezcil olmayın. dünya sizin etrafınızda dönmüyor sadece...

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ