Duygularınıza Hakim Olmakta Zorlanacağınız Bir Sosyal Deney: Abi Bana Bunu Alır mısın?

Küçük kardeşinin isteklerini karşılayamayan bir abi ve o çocuğun isteklerini duyan vatandaşların verdikleri efsane tepkiler. Bu görüntüleri izlerken duygularınıza hakim olmakta zorlanacaksınız!

Popüler İçerikler

Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
YORUMLAR

Bir gün marketteyken küçük bir kız bir çikolatanın ne kadar olduğunu sordu, elindeki para çikolatayı almaya yetmiyordu. Ben de gösterdiği çikolatayı alabileceğimi söyledim, markette benimle birlikte alışverişimi tamamlayana kadar dolaştı, kasaya gittik ben aldıklarımı ve çikolatayı ödedim. Çikolatayı kıza uzattım, elindeki parayı gösterdi ve bunlar kaldı, gidip bunlarla başka çikolatadan alayım dedi ve gitti. Farkında olmadan beni trolledi. Olsun afiyetle yesin 😂😂.

20.09.2019

Bu halkın en sevdiğim özelliği bu işte bunu avrupada bulamazsınız

21.09.2019

Bizim ülkede çocuk bisey isteyecek millet almayacak he mi? Başkaları tarafından kullanılmadığına emin olunan tüm çocuklar için durum bu zaten. Hatta kendi çocuğunu eğitmene izin vermeyecek seviyede! Ben abur cubur yedirmiyorum, yasak diyorsun ama sana katil muamelesi yapılıyor ve zorla çocuğun eline tutusturuluyor artık ne istiyorsa. "Ne var sanki yese, cani istemis çocuğun, şuncağıza diyet mi olur?, hadi hadi başka zaman yemesin..."

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ