Duygulandırdı: Oğuzhan Alpdoğan'ın Bir Videosunu İzlerken Kendi Çocukluğuna Giden Bir Kadın Hislerini Anlattı

Sosyal medyada yaptığı tespitler ve yarattığı tiplemelerle beğeni toplayan Oğuzhan Alpdoğan'ın videolarına mutlaka denk gelmişsinizdir. Kendisinin tespitleri o kadar yerinde ve gerçek ki, kendisini 'sosyolog' olarak tanımlayan bir kitle var. Bir kadın Oğuzhan Alpdoğan'ın bir videosunu izlerken duygusal anlar yaşadı.

Kadın, Oğuzhan Alpdoğan'ın düğün günü arabası olmadığı için boş yer arayan aile videosunu izlerken, kendi çocukluğunu hatırladı.

Çocukluğundan beri bir araba almayı hayal etmesinin altında yatan sebebi bu videoyla bir kere daha hatırlayan genç kadın, "Bu hissi sadece yaşayan bilir." diyerek izleyenleri de duygulandırdı.

İşte o video;

👇

👇

👇

👇

👇

Bu videolar da ilginizi çekebilir;

Bir Kuaförün Yıllar Önce Geçirdiği Kaza Sebebiyle Saçlarını Kaybeden Çocuğa Yaşattığı Mutluluk Kalpleri Isıttı

👇

Kızının Bir Cümlesiyle Buralara Gelmiş:'2. Dilan Polat' Olarak Bilinen Özlem Öz Nasıl Fenomen Olduğunu Anlattı

👇

Helal Olsun! Bir Genç Elindeki İmkanlarla Kendi Başına Görme Engelliler İçin Sensörlü Gözlük Yaptı

Popüler İçerikler

THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
YORUMLAR
28.08.2024

Onca arabam oldu, çevremde benden araba istemeyen bi kişi bile yok, biri gelir "yav düğüne gidecez araban lazım" biri gelir "yav köyde cenazemiz var arabanı verebilir misin" biri gelir "yav bizim bi arkadaşı sığır ısırmış oraya gidecez" hatta bi arkadaşım cenazemiz var deyip aldı, geri geldiğinde bagaj kısmında poşetin içinde mangal kömürü çıktı, demek ki cenaze yerinde mangal yapmışlar 😄😄 yani benden çok başkaları binerdi ama ben bi gün olsun kardeşim de dahil kimseden araba istemem çünkü insan en çok neyi seviyorsa insanın tanrısı odur, bizim insanımız arabasına resmen tapar, hele bi iste karnına sancılar girer ani şekilde iç kanama yaşar içinde iç karışıklık çıkar hemen orda infilak eder ölür gider hiç gerek yok, ne Şam'ın şekeri ne arabın yüzü 😄😄

28.08.2024

Öz babamdan arabasını isteyemedim şimdi arabasını oğluna sattıran insanlar görünce içi burkuluyor sağolsun ne yaşarken ne vefat ettiğinde yokluk yüzü göstermedi, ama hiç sevmedi de. Kimisine parasızlık koyar kimine babası yaşarken aslında çoktan ölmüş olması herkesin bir acısı var.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ