Duygu Özaslan: 'YouTube'da Özgür Demirtaş Diye Bir Kanal Keşfettim, Çok Bilgilendirici Bir Kanal'

Türk finans profesörü Özgür Demirtaş'ın YouTube kanalını keşfeden fenomen Duygu Özaslan takipçileri ile bu keşfini paylaştı. Duygu Özaslan, Özgür Demirtaş'ın YouTube kanalı hakkında, 'Şöyle bir kanal keşfettim, Özgür Demirtaş diye çok bilgilendirici, çok da tatlı anlattığı bir sürü farklı konu hakkında gerçekten bilgi edinebileceğiniz bir kanalı var. Birazcık ben orayı izlemeye başladım kendimi eğitmek adına' dedi.

Popüler İçerikler

Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Narin Cinayetinde Yeni Gelişme! Katilin Kim Olduğunu Açıklayan İtirafçı: "Katil, Amca Salim" Dedi
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
31.03.2021

Tarih eğitimi aldım ama kimi hocalarımızdan memnun değildim. Ben de youtube'dan kendimi geliştireyim dedim. Dün İlber Ortaylı diye bir adam gördüm, çok hoşuma gitti. Epey bilgili bir amcaya benziyor. Size de tavsiye ederim.

31.03.2021

Mal..

Pasif Kullanıcı
31.03.2021

Günümüz Hülya Avşarı bu . O da magazine böyle salak salak beyanatlar verip ilgi çekerdi.Ama Hülya aynı zamanda güzel ve yetenekli bir kadın .Duygu'nun 29 yaşında 59 göstermesi dışında bir başarısı yok . Onca takipçiye rağmen yerli influencerımsılar bunu nakite çok zor çeviriyorlar .Kim Kardashian'ın tırnağında ki kir olamazlar.Kadın bir imparatorluk kurdu .

TÜM YORUMLARI OKU (19)