Duy Beni 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Duy Beni Yeni Bölüm Fragmanı

Yeni dizi Duy Beni 4. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında; Ekim bundan sonra susan herkesin karşısında duracağını itiraf eder. Yaşanan her şey okuldakileri şaşkına çevirecektir. Karmaşık aşk ilişkilerinin yanı sıra okuldaki entrikalı arkadaşlıklar, beklenmedik olayları beraberinde getirecektir. Peki Duy Beni yeni bölümde neler olacak? İşte Duy Beni 4. bölüm fragmanı...

STAR TV'nin yeni dizisi Duy Beni, karmaşık hikayesi ve dikkat çeken senaryosuyla izleyicileri şimdiden etkilemiş durumda. Makbule Kosif'in kaleme aldığı dizinin yönetmenliğini Ali Balcı üstleniyor. Genç oyuncu kadrosu ile farklı bir bakış açısı gösteren dizi Süreç Film imzası taşıyor. Rabia Soytürk, Caner Topçu, Berk Harman ve Ege Kökenli gibi isimlerin başrolünde yer aldığı Duy Beni dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Duy Beni yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

@Duy Beni - 4. Bölüm Fragman

Duy Beni Son Bölüm Özeti

Ekim ve Bekir, yaşadıkları zorbalık karşısında alt üst olmuşlardır. Bunca şeye karşılık Ekim savaşmaya kararlıdır. Hiç beklemedikleri bir anda kendilerine uzanan yardım eli ise büyük bir şaşkınlık yaratır. Selim öğretmen ise neler yaşandığına dair şüphelenmektedir.

Melisa'nın saklıyor olduğu Ekim'in görüntüleri beklenmedik birine gider. Bu durum okulda yaşanacak her şeyi değiştirir. Bu olaylar esnasında Kanat ve Ekim arasında geçen olayı merak eden bir kişi daha vardır. Ekim'in ise uğraştığı tek şey okuldaki zorbalık değildir. Kendisine son derece öfkeli olan Leyla ile de arasını düzeltmeye çalışır.

Saklanan tüm gerçekler bir bir ortaya dökülürken, Ekim gittiği partide şoke olacağı bir olayla karşılaşır. Artık Ekim'i o esnada durdurabilecek hiçbir güç kalmamıştır.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Duy Beni 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Duy Beni Fragmanı ve Son Bölüm Özeti

Popüler İçerikler

Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
İşitme Testine Kürtçe Engeli: Türkçe Bilmeyen Kadına SRT Testi Yapılmadı
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı