Düşük Reyting Final Kararı Getirdi: 27 Eylül Cumartesi Reyting Sonuçları Açıklandı, Zirvede Hangi Dizi Var?

Televizyon ekranlarında kıyasıya reyting mücadelesi sürüyor. Hafta sonu olmasına rağmen iki dizi ve programların yayınlandığı ekranlarda reytingler yine büyük önem taşıdı. Bir dizinin düşen reytinglerin ardından final kararı aldığı bile iddia edildi!

Gelin, 27 Eylül Cumartesi reyting sonuçlarına birlikte bakalım!

27 Eylül Cumartesi günü ekranlarda Gönül Dağı ve Can Borcu yayınlanırken, MasterChef de gecenin parlayan yıldızı oldu.

Dizi sayısı az olduğu için cumartesi akşamları bazı dizilerin tekrarları yayınlanıyor. Bu sebeple cumartesi reytinglerinde dizi tekrarları, haber programları veya filmler de yer alabiliyor.

27 Eylül Cumartesi reyting sonuçları belli oldu.

TOTAL grubunda Gönül Dağı zirveye yerleşirken, AB ve ABC1 gruplarında zirve MasterChef Türkiye'nin oldu. 

Gönül Dağı TOTAL'de (Tüm Kişiler) 5.17, AB'de 3.49, ABC1'de ise 4.27 reyting aldı.

Sezonun İlk Final Kararı Verildi: ATV Dizisi Can Borcu Final Yapacak

Deniz Tural'ın iddiasına göre, TOTAL'de 2.60, AB'de 1.31, ABC1'de ise 1.85 oranında reyting alan ve 26. bölümüyle yayınlanan Can Borcu 28. bölümünde final yapacak.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Kızılcık Şerbeti’ne Dönüşü Sürpriz Olmuştu: Selin Türkmen’in Karavandan Paylaşımı Sabırsızlandırdı
Murat Yıldırım ve Cemre Baysel’in Başrolündeki Güller ve Günahlar Dizisine Yeni Oyuncu Dahil Oldu
Erken Yapılan Elemede Elenen İsim Belli Oldu: MasterChef'te Bu Hafta (27 Eylül Cumartesi) Kim Elendi?
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

En Düşük Emekli Maaşı İçin SGK Uzmanından Çok Konuşulacak Tahmin
Fenerbahçe-Galatasaray Maç Skoru Ne Olur? Yapay Zeka Yanıtladı
İsrail'in Eurovision'da Men Edilmediği Açıklandı: 5 Ülke Eurovision'dan Çıktığını Açıkladı