Duruşmadan Çıkan Genç Avukat, Evinde Ölü Bulundu

Kastamonu'da, sabah saatlerindeki duruşmasından çıktıktan sonra evine giden avukat Gizem Saraçoğlu, yakınları tarafından ölü bulundu. Polis, Saraçoğlu'nun ölümüyle ilgili soruşturma başlattı.

Kastamonu Barosu'na kayıtlı Gizem Saraçoğlu, sabah saatlerinde duruşmasından çıktıktan sonra Candaroğulları Mahallesi'nde bulunan evine gitti. Bir süre sonra yakınları ve arkadaşları tarafından haber alınamayan  Saraçoğlu, yakınları tarafından evinde ölü bulundu.

Soruşturma sürüyor

İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Gizem Saraçoğlu’nun cenazesi, olay yerindeki incelemelerin ardından Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Popüler İçerikler

Galatasaray'da Mauro Icardi Oynamadığı Derbiye Damga Vurmayı Başardı
MasterChef'te Şef Mehmet Yalçınkaya'nın Yaptığı İmza Tabak Dalga Konusu Oldu!
Polis Memuru Şeyda Yılmaz'ı Şehit Eden Katil Zanlısı Adliyede 'Deli' Numarası Yaptı: "Beni Serbest Bırakın"
YORUMLAR
13.07.2021

Benim ilk aklıma ve eminim hepimizin aklına gelen adaleti savunan bir avukatın susmayınca susturulma girişimi. Allah rahmet eylesin...

13.07.2021

Ülkemizdeki genç insanlar ya ölüyor ya da öldürülüyor. Son günlerde gördüğümüz kaçıncı haber bu? Birilerinin tersine mi denk geldi, ya da kuyruklarına mı bastı, Allah bilir. Umarım ne olduğu bir an önce ortaya çıkar.

13.07.2021

Üstü kapanacak olan bir cinayet daha.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ