Dur İhtarına Uymayıp Kaçan Alkollü Sürücüyü Tekmeleyen Polis Açığa Alındı

İzmir'in Buca ilçesinde, sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden ve polisin 'dur' ihtarına uymayarak kaçan şüpheli sürücü kovalamaca sonucu kaza yapınca yakalandı. Alkollü olduğu belirlenen şüpheli kişinin gözaltına alınması sırasında bir polis memuru tarafından tekmelenmesi sosyal medyada tepki çekti. Olayın ardından İzmir Valiliği soruşturma başlatıldığını ve polisin açığa alındığını duyurdu.

İzmir Valiliği'nden yapılan açıklamada adli ve idare yönden soruşturma başlatıldığı, ayrıca polis merunun açığa alındığı bildirildi. 

Valilik açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

'Bugün bazı mecralarda yayınlanan 'İzmir'de polisten sert müdahale' başlığıyla yer alan haberler üzerine aşağıdaki açıklamayı yapma zarureti doğmuştur:

20.12.2020 saat 22 sularında Buca ilçemizde yol uygulaması yapan polislerimizce sokağa çıkma yasağını ihlal ettiği değerlendirilen bir araç dur ihtarına uymayarak kaçmaya başlamış, takip edilirken başka bir araca çarparak içinde bulunanların hafif yaralanmalarına sebep olduktan sonra durabilmiştir. Araç sürücüsü 118 promil alkollüdür. Araç sürücüsü ile polis arasında maalesef yasal açıdan uygun olmayan kabul edilmesi mümkün olmayan görüntüler oluşmuştur. İlgili memura adli ve idari yönden soruşturma açılmış ve açığa alınmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.'

O görüntüler 🎥

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Daha Önce Teşkilatın Numarasını İsteyen Kurye Bu Sefer de Bekçiye Saldırdı: 'Bana Polis Ceza Yazamadı, Sizi Buraya Gömerim'
Sahtekâr Başkan Yakalandı: Belediye Başkanı ve Bürokratlarla Çektirdiği Fotoğraflarla Onlarca Kişiyi Dolandırmış
İBB'nin AKP Döneminde Hiç Yayınlanmayan '1 Hadis 1 Film' Dizisi İçin 295 Bin TL Ödediği Ortaya Çıktı...

Popüler İçerikler

Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Babalık Davasıyla Uğraşan Uğur Dündar'ın Yıllar Önce Verdiği Bir Röportajda Söyledikleri Şoke Etti
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
YORUMLAR
21.12.2020

Valla iyi yapmış. Soka çıkma yasağı var, 118 promil alkol var bide başka araca çarpıp yaralanmaya sebebiyet var. Polisi de tehdit etmiştir orada. Sabır küpüde biyerde çatlıyor yani.

21.12.2020

İyi olmuş, işini yapıyorsun orada sen dövmek nedir? Öğretmen öğrenciyi dövemiyorsa, polis de suçluyu dövemez.

21.12.2020

Kameraların, insanların gördüğü yerde bunu yapan polis, sadece Allahın olduğu nezaretlerde sorgu odalarında neler yapıyo acaba şüphelilere. Suçlu demiyorum dikkatinizi çekerim. Karakolda çıplak arama da var merak edenler için. Kim yok diyosa yalan söylüyordur.

TÜM YORUMLARI OKU (5)