Dur Durak Bilmiyor! Benzin, Motorin ve Otogaza Bir Zam Daha

Dün, benzinde 1 lira 1 kuruş, motorinde 1 lira 5 kuruş, otogazda 65 kuruş zam yapılmıştı.  Bugün yapılan açıklamada yeni zamların yapılacağı belirtildi.

Bloomberg HT'ye konuşan kaynaklar 26 Kasım Cuma gününden geçerli olmak üzere benzinde 46 kuruş, motorinde 43 kuruş ve LPG otogazda 25 kuruş fiyat artışı beklendiğini belirtti.

Zammın gerçekleşmesi halinde İstanbul Avrupa yakasında ortalama benzin fiyatı 10,13 TL, motorin fiyatı 10,21 TL ve LPG otogaz fiyatı ise 8,50 TL olacak.

Popüler İçerikler

Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
YORUMLAR
25.11.2021

2 çeşit akpli vardır. Biri iktidardan nemalanan, 3 - 5 yerden maaş alan, zamlara karşı geliri iyi olanlardır. Öte ki körü körüne oy veren, değil araba bisiklet dahi alacak parası olmayanlardır. İlki sorun değil iktidar değişse dahi anında çark eder ama ikinci cahil kesim bir araba sahibi olamayacak kadar fakir ve bilinçsiz olduğu için akaryakıta %10...00 zam yapılsa dahi sesini çıkarmaz.

25.11.2021

Cumartesi de indirim olacakmış.NABEERRRRR!!! Şaka bir yana ülkeye zamlı olarak giriş yapan ham maddelerden üretilen ürünler daha markete düşmedi.O zaman görün siz zamları.Piyasada sanayici ağlıyor,esnaf ağlıyor halk anası ile beraber ağlıyor.Kimsede ne huzur ne de para kaldi.Eskiden k.kartı ile dönerdi sıkışınca işler o kartlar bile dolu şimdi.

25.11.2021

Ooohh ne güzel hahahaha ooh ohh verin aq AKPye oy verin!!! Geberin açlıktan hastalıktan sürünün

TÜM YORUMLARI OKU (7)