Düpedüz Eşkıyalık! Bursasporlu Bir Grup Taraftar, Beşiktaş Formalı Bir Kişiye Acımasızca Saldırdı

Sivasspor deplasmanına giden Bursasporlu bir grup taraftar, Beşiktaş formalı bir kişiye acımasızca saldırdı. Sosyal medyada hızla yayılan görüntüler büyük tepki çekti.

Sosyal medyada paylaşılan bu görüntü taraftarları harekete geçirdi.

Beşiktaş: 'Taraftarlarımıza Yapılan Saldırıyı Kınıyoruz'

Bozöyük’te bir dinlenme tesisinde, Gediz Beşiktaşlılar Derneğimizin üyeleri Şerafettin Baş ve Halil İbrahim Işık isimli taraftarlarımızın bir grup futbol teröristi tarafından saldırıya uğradığını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Üzerlerinde Bursaspor forması olmasına rağmen ne Bursa şehrimizi ne de Bursaspor camiasını temsil etmeyen bu futbol teröristleri maalesef ki Türk futbolunun önündeki en çirkin engeldir.

Başkanımız ve Yönetim Kurulumuz darp edilen taraftarlarımıza ulaşarak geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Bursaspor Camiasının da bu olaydan en az bizim kadar üzgün olduğuna yürekten inanıyoruz.

Kulübümüz İçişleri Bakanlığı nezdinde girişimlerde bulunarak başlayan hukuki sürecin sonuna kadar takipçisi olacaktır.

Darp edilen taraftarlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletir, futbolun güzelliklerini kirleten bu tür olayların bir daha asla tekrarlanmamasını temenni ederiz.

Saygılarımızla,

Beşiktaş JK

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
YORUMLAR
30.09.2018

top bursa diye boşuna demiyoruz. delikanli olsaniz 20 kişi tek adama saldirmazsiniz.

30.09.2018

hayatımda holiganlar kadar kansız şerefsiz bi kitle görmedim. ne kadar tinerci, torbacı, gaspçı varsa içlerindedir. 1 kişiye 10 kişi saldırırlar, girdikleri işyerlerini yağmalarlar, kadınları taciz ederler, say say bitmez. terör örgütlerinden mafyalardan farkları yok.

30.09.2018

Bursalıyım ve bu Texas denen evrimini tamamlamamış insancıklardan Bursa ve Bursaspor çok çekti, çekiyor. Maç öncesi alkol almak, havaya kurusıkı sıkmak, sahaya yabancı madde sokmak, anaya bacıya sövmek ve karşısındakini tanımadan etmeden sırf başka takımın taraftarı olduğu için dövmek en sevdikleri eğlenceler arasında. Bir aile maç müsabakası izlemeye gidemiyor ve arkadan gelen nesil Bursaspor u tutmuyor. Anca it, kopuk.

TÜM YORUMLARI OKU (24)