Dünyayla Benim Aramda'nın Yıldızı Hafsanur Sancaktutan'ın Dizideki Mastürbasyon Sahnesi Çok Konuşuldu!

Son günlerde hepimizin konuştuğu tek bir yapım var: Dünyayla Benim Aramda! Disney Plus'ın Türk yapımı dizisi Dünyayla Benim Aramda, yayınlandığı günden bu yana gerek oyuncu kadrosu gerekse de senaryosuyla çok konuşuldu. Demet Özdemir, Buğra Gülsoy, Hafsanur Sancaktutan, Metin Akdülger ve Zerrin Tekindor'un rol aldığı Dünyayla Benim Aramda, mastürbasyon sahnesiyle çok konuşuldu! 

Gelin bakalım neler olmuş? 👇

Disney Plus'ın en iddialı yapımlarından biri olan Dünyayla Benim Aramda, son günlerde en çok konuşulan ve olay yaratan yapımlardan biri; denk gelmemiş olmanıza imkân yok diye düşünüyorum!

Nasıl konuşulmasın ki? Başrollerinde Demet Özdemir, Buğra Gülsoy ve Hafsanur Sancaktutan'ın rol aldığı dizi, hem popüler oyuncu kadrosu hem de senaryosuyla dikkat çeken bir yapım.

Dünyayla Benim Aramda, başarılı bir iş kadını olan İlkin'in, bir dizide başrol oyuncusu olan sevgilisi Tolga ile monotonlaşan ilişkisini kurtarmak için "fake" bir hesap açıp, Tolga ile konuşmasıyla başlıyor ve İlkin'in stajyeri Sinem'in de bu oyuna dahil olmasıyla işler değişiyor...

Görünür olmak isteyen ve çekingen Sinem'in, hayranlık duyduğu İlkin'in bu aşk oyununa dahil olmasıyla; bu üç isim de kendisini bir aşk üçgeninin tam ortasında buluyor.

Tabii dizi sadece oyuncu kadrosu ve senaryosuyla değil, Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy'un sevişme sahneleriyle de çok konuşulmuştu.

Henüz sadece 3 bölümü yayınlanan dizide Sinem karakterini canlandıran Hafsanur Sancaktutan'ın kendisini tatmin ettiği bir sahne de var.

Sinem'in Tolga'nın fotoğraflarına bakarak mastürbasyon yaptığı bu sahne, çok konuşuldu!

E bu sahnenin konuşulmasına şaşırmamak lazım. Türk dizi tarihinde görmeye çok da alışık olduğumuz sahneler değil bunlar.

Disney Plus gibi platformlarda yayınlanan dijital yapımlar, bu yönden senaristlere ve yapımcılara da özgürlük sağlıyor.

Peki siz bu sahneyi izlediniz mi ve ne düşünüyorsunuz?

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Buyurun yorumlara!

👇

Demet Özdemir'in Başrolde Olduğu Buram Buram Grinin Elli Tonu Kokan "Dünyayla Benim Aramda"yı İnceliyoruz!

👇

Bomba Gibi Bir Kadro: Disney+'ın Yerli Dizisi "Dünyayla Benim Aramda"nın Beklenen Afişleri Yayınladı! 🔥

Popüler İçerikler

Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
YORUMLAR
22.09.2022

Off nolmuş mastürbasyon yaptıysa, sanki çok anormal bir şey. Bence bu tür sahneler arttıkça onlara gösterilen ilgi de zamanla azalacaktır. Hükümet değişiminden sonra daha özgür ve gerçekçi sahneler görmek umuduyla.

23.09.2022

AYNEN SOKAKTA HER YERDE ÇIPLAK VE SEVIŞEN INSANLAR GÖRMEK İSTIYORUZ ALIŞMAK LAZIM KENDINI TATMIN EDEN ÇIRILÇIPLAK INSANLAR TV DE PLATFORMLARDA HERYER CINSELLIK OLMALI HERYER. AY YANI AMAÇ NE NE SALAKÇA BİR DÜŞÜNCE

23.09.2022

Özgürlüğün mastürbasyon sahnesi yayınlamak olduğunu düşünme pırıltısı... Koç holding bu çağda başörtülü eleman almıyor bundan bahseden yok özgürlüğün açılımını yapan çok maşallah

24.09.2022

Insanlarin inancina saygim sonsuz ama holdingler basortulu eleman almak zorunda degil. Kilik kiyafet yonetmeligi diye bir sey var. Bircok yerde resmi ya da ozel kafamiza gore giyinemiyoruz. Kiravat, gomlek , kundura, sakal trasi gibi bircok zorunluluk var. Bunu gectim sirket politika geregi laik bir misyona sahip olablr.

22.09.2022

igrenc...adi...ucuz!!! dejenere yaratik!!!!!!!!!!

TÜM YORUMLARI OKU (23)