Dünyayı Uzaylı Gerçeğine Hazırlıyoruz Diyen Eski CIA Ajanından Çok Tartışılacak Bir İddia Geldi!

ABD'de UFO tartışmaları tüm hızıyla devam ederken konuya ilişkin tartışma yaratacak bir iddia da eski CIA ajanı Ramirez'den geldi. İnternette UFO'larla ilgili podcastler kaydeden Ramirez, dünya dışı varlıkların açıklanma tarihini söyledi. İddialar içerikte!

ABD'li yetkililerin UFO ile ilgili araştırma birimleri kurması, NASA'nın olağanüstü toplantılar düzenlemesi ve Amerikan Kongresi'nin UFO tanıklarını dinlemesi dünya gündeminden düşmüyor.

ABD'de tüm bu olagelen her şey uzaylılarla temas kurma fikrinin yakın olup olmadığı sorusunu akıllara getiriyor.

Böyle düşünenlerden biri de eski CIA ajanı John Ramirez. Kendisi 2027 gibi yakın bir gelecekte dünya dışı yaşamın varlığının açıklanacağını iddia ediyor.

www.reddit.com

Peki Ramirez kim ve iddialarının arkasında yatan şey ne? Eski ajan istihbarattan ayrıldıktan sonra UFO konularına ilgi duyan biri. Son zamanlarda ABD hükümetinin UFO'lara dair faaliyetleriyle ilgili podcastler kaydediyor ve röportajlar veriyor.

www.reddit.com

Ramirez, Podcast UFO'ya verdiği bir röportajda, yetkililerin 2027 yılında uzaylılarla temas kurulduğunu duyuracağını öne sürdü.

Ramirez'e göre yeni kurulan özel birimler, düzenlenen toplantılar ve son günlerde birden fazla UFO ifşacısının ortaya çıkması kasıtlı bir anlatının parçası.

Ramirez tüm bu olaylar için "ABD nüfusunu ve aslında dünya nüfusunu bu gerçeğe hazırlıyoruz. Çünkü önceki yıllarda yaptığımız şekilde devam edersek kitlesel bir panik yaşanır." ifadelerini kullandı.

Ramirez'in önceki yıllarda yaptığımız şekilde derken kastattiği ise ABD'li yetkililerin UFO'lar hakkında yıllardır takındığı inkar politikası.

Çünkü ABD çok uzun zamandır gelen UFO ihbarlarını komplo teorisi olarak değerlendiriyordu. Ta ki 2020'ye kadar...

2017 ve 2019 yıllarında medyaya bir dizi UFO videosu sızdırılmış, 2020'de ise ABD Donanması bu videoların doğru olduğunu açıklamıştı.

Eski CIA ajanı Ramirez, dünya dışı yaşamın çok kısa bir süre içinde kendini göstereceğini ve hükümetin de mecburen buna hazırlanmaya başladığını öne attı.

27 Temmuz'da ABD Kongresi'nde UFO'lara dair bildiklerini paylaşan eski istihbaratçı ve askerler de sansasyonel iddialarda bulunmuştu.

14 yıllık eski istihbaratçı David Grusch, ABD'nin UFO kalıntıları topladığını ve bu nesnelerin birinden "insanlara ait olmayan organik canlı bileşenleri" çıktığını söylemiş, Pentagon'sa bu iddiayı reddetmişti.

Bonus: Ramirez Bey dünya hazır olmayabilir ama Türkiye hazır. Şurada 10 senede görmediğimiz bi' bu kaldı. O yüzden çok da telaşa gerek yok.

Bunlar da İlgini Çekebilir

UFO'ların Varlığını İfşa Eden ABD'li Eski Askerden Tüm Dünyayı Şaşırtacak Yeni Bir Açıklama Geldi
Elon Musk ile Kafes Dövüşüne Hazırlanan Mark Zuckerberg, Evinin Bahçesine Ring Koydurunca Eşinden Laf Yedi!
Uçağın Rotası Değiştirilince Gökyüzüne Penis Çizen Pilot Dünya Gündeminde

Popüler İçerikler

Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
YORUMLAR
10.08.2023

E tabi bize girmeyen bı uzaylılar kaldı, onlar da gelsin artık onu da görmedik demeyiz

10.08.2023

Işınlanmayı buldularsa gelsinler. Bıktık artık bu trafikten :D

10.08.2023

Keşke ortaya çıksalar.. insanoğlundan bin kat daha iyilerdir eminim! İnsanlar birbirine zarar verdiği yetmezmiş gibi dünyaya da zarar veriyorlar! Ee o zaman uzaylılardan niye çekinelim varlarsa ortaya çıksınlar nasılsa bizler kadar kötü olamazlar!

10.08.2023

Biz Türkiye'de uzun yıllardır dünya dışı varlıklar ile yaşıyoruz zaten. Gerçek uzaylılar bizi zerre kadar etkilemez.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ