Dünyaya Bir Çocuk Getirirken Katlanılan Efsane Doğum Sancısını Artık Erkekler De Deneyimleyebilecek!

Bir annenin 9 aylık hamilelik süreci ve çektiği efsane doğum sancılarının yanında bir erkek için doğumla ilgili tek şey çocuğun dünyaya geldiği an oluyor. Oldukça keyifli bir an olmasının yanında annenin çektiği sıkıntılar erkekler tarafından göz ardı edilebiliyor. Ancak İngiltere'deki bu tıp merkezi artık erkeklere bu süreci çok daha iyi deneyimletecek! Saatliği 25 paund olarak hizmet veren merkez erkeklere doğum sancısını birebir yaşatıyor.

Popüler İçerikler

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
YORUMLAR
27.07.2018

agrisi cok ama kucagina aldiginda ki o his varya parayla satin alamazsin.

27.07.2018

Doğum sancısından sonra kucağına oyuncak bebek tutuşturmuşlar sfsdcgfasfgda

gerçek olsa bence daha büyük sıkıntıydı.

27.07.2018

Amaç "halden anlayın" ama gereksiz olmuş bence. Bir adamın hamile olan ya da doğum yapan hanımına veya kendisini dünyaya getiren annesine saygı duyup, kendisini onun yerine koyarak düşünmesi için bu acıyı çekmesi mi gerekiyor? Yani güzel şeyler yapmamız için birşeylerin illa ki bizi tetiklemesi mi lazım?

27.07.2018

Bak bu da güzel bakış açısı.Videoyu izlerken ben de denemek istedim.Öncesinde anlayamamak değil de,tam olarak hissedebilmek belki bir kez daha minnet duyabilmek için.Ama annelik sadece bununla bitmiyor ki.O acı geçer,ömür boyu kendinden önce evladım diyor.Dediğin gibi anlamak için,sadece doğum sancısı değil mesele,o hisse sahip olmak.

TÜM YORUMLARI OKU (13)