Dünyanın En 'Vahşi' Köpeği Pitbulların Mıncırılası 15 Anı

'Semt köpeği moruk', 'katil köpek değil mi o?', 'Avrupa'da yasak biliyorsunuz değil mi?' diyenlerden bıktınız mı? İnsanların binlerce yıldır yoldaşı olan köpek, sadece ırkı yüzünden vahşi olabilir mi? Olmayacağının, olamayacağının kanıtı olan über tatlı, sevecen ve arkadaş canlısı pitbulları sizler için derledik, korkmayın lütfen!

1. Katil misin oğluşum sen?

2. Ya da kedileri sevmeyen bir canavar...

3. Yoksa oyuncağın alınınca mı sinirleniyorsun?

4. Bebeklerle de çok kötü anlaşıyormuşsun.

5. Hele başka hayvanlarla...

6. Tamam, belki ürkütücü bir kare.

7. Ama anne!

8. Pitbull mu vahşi çilek mi acaba?

9. Cipsi paylaşmazsa fenaaa!

10. Suya vahşice saldıran bir pitbull.

11. İnanmayın hakkımda söylenenlere :(

12. Kötü köpek yoktur, kötü eğitilmiş köpek vardır. Bu arada köpeklere fısıldayan adamın eğitmen köpeği de pitbulldur. :)

13. Tüm canlılar masum doğar.

14. Tüm canlılar...

15. :)

Popüler İçerikler

Polisten Pedofili Operasyonu: Fotoğraf ve Video Yayınlayan 156 Kişi Gözaltına Alındı
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
YORUMLAR

bence bu dünyadaki en vahşi yaratıklar insanlar

19.02.2018

Kesinlikle öyle Dünya gezegen olarak yaşayan canlı bir gezegen biz insanlarda bu canlının kötü huylu kanser hücreleri gibiyiz. Yavaş ve sancılı bir şekilde ölüme sürüklüyoruz yaşayan gezegen Dünya'yı

18.02.2018

bir gülüşüne aldanıp dünyayı zehir edecek iki canlı 1: kadın 2:pitbull

18.02.2018

Pitbull ırkı gereği vahşi olabilir, aynı insan gibi o yüzden kimlerin elinde yetiştiği çok önemli.Gördüğümüz kadarıyla zaten ülkemizde bu köpekleri gerçekten sevdiği için sahiplenen çok az insan var, genelde etrafa korku salmak için bu köpekleri alıyorlar ve saldırgan olması için ellerinden geleni yapıyorlar kulaklarını - kuyruklarını kestiriyorlar, aç bırakıyorlar, dövüyorlar böyle bir muameleyle karşılaşan köpekten nasıl bir muamele bekleniyor ki? Yaşanan kötü olaylardan sahibi olacak o psikopatlar sorumlu, bu köpeklere eziyet ediyorlar onlarda doğal olarak şiddet gördükleri, sevgiyi bilmedikleri için hem insanlara hem de hayvanlara zarar veriyorlar.Ben kendi gözlerimle bu "eğitim"lerine şahit oldum.Arka bahçe komşumuz bir pitbull almış, hayvan bir köşede duruyordu sadece, etrafa korku dolu gözlerle bakıyordu.Sahibi denilecek o kişi köpeğe durup dururken bağırıp çağırıyor, küfürler, hakaretler ediyordu belki görmediğim bir anda şiddet uygulamış da olabilir, beklenir.Zavallı hayvan ağlıyor, sürekli olarak korktuğunu belli eden sesler çıkarıyordu.Sahibine tepki gösterip, köpeğe niye böyle davrandığını sorduğumuzda "Yok bir şey ya, ders veriyorum." dedi, polis çağırdık en sonunda yoksa bu kişinin elinde hayvancağız heba olacaktı.

TÜM YORUMLARI OKU (20)